N.O. booster extreme 80 kapslí

B
S
R
T
A
 
Kód zboží:45091022
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:259 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

N.O. booster extreme 80 kapslí

OstroVit N.O. Booster Extreme 80 kapslí
OstroVit N.O. Booster Extreme je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem až 8 různých účinných látek - V produktu najdete L-arginin alfa-ketoglutarát, citrulin malát nebo extrakt z kořene řepy. Jde o přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, který byl vytvořen pro sportovce a lidi, kteří vedou aktivní životní styl.

OstroVit N.O. Booster Extreme 80 kapslí
80
KAPSLE
Za Balíček
20
PORCE
Za Balíček
4
KAPSLE
1 porce = 4 kapsle
Obsahuje až 8 různých účinných látek - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 1200 mg L-arginin alfa-ketoglutarátu, 2200 mg citrulin malátu, 250 mg extraktu z kořene řepy, 400 mg betain hydrochloridu, 120 mg extraktu z hroznových jader, dále 16 mg niacinu, 2,8 mg vitaminu B6 a 100 ug vitaminu B12.
1 porce = 4 kapsle.
Účinnost - Balení produktu obsahuje 20 porcí přípravku.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit N.O. Booster Extreme - komplexní doplněk stravy
L-arginin alfa-ketoglutarát - AAKG - organická chemická sloučenina, která je kombinací solí kyseliny glutarové, která je produktem Krebsova cyklu a proteinové aminokyseliny, kterou je arginin. Kombinace těchto molekul vede k vytvoření synergické sloučeniny.

Citrulin malát - Spojení citrulinu, organické chemické sloučeniny ze skupiny aminokyselin, což je derivát ornithinu, který se účastní cyklu močoviny s kyselinou jablečnou do jedné molekuly. Je to sloučenina, která se vyznačuje vysokou chemickou stabilitou a vynikající rozpustností.

Extrakt z červené řepy - extrakt z kořene rostliny z čeledi laskavcovitých, která je rozšířena téměř po celém světě. Jde o sloučeninu, která je zdrojem vitamínů, minerálů a bioaktivních látek.

Betain hydrochlorid - Betain je aminokyselina, známá také jako trimethylglycin. Jde o organickou chemickou sloučeninu, která je částečně syntetizována v lidském těle, ale měla by být tělu dodávána i zvenčí – zdrojem betainů je řepa, dále špenát a obiloviny. V kombinaci s kyselinou chlorovodíkovou tvoří cennou sloučeninu nazývanou také betain HCl, která se vyznačuje dobrou rozpustností.

Extrakt z hroznových jader - extrakt ze semen rostliny z čeledi révové, která je zdrojem makro- a mikroživin. Semena obsahují mnoho biologicky aktivních látek a za nejdůležitější účinnou látku jsou považovány oligomerní proanthokyanidiny (PAC), řazené mezi flavonoidy. Extrakt z hroznových jadérek se tak běžně používá jako přísada do doplňků stravy a také jako cenný prvek kosmetiky určené pro péči o obličej, oči nebo vlasy. Extrakt z hroznových jader použitý v přípravku OstroVit je standardizován na 95% proantiokyanidiny, což z doplňku dělá skvělý zdroj biologicky aktivních látek.

Niacin - vitamín PP nebo B3 - ve vodě rozpustný vitamín patřící do skupiny B. Vyskytuje se především v živočišných produktech - mase, rybách, vejcích, ale můžeme jej nalézt i v rostlinné stravě, jako jsou suchá semínka luštěnin, hnědá rýže, nebo arašídy a slunečnicová semínka.

Vitamin B6 - pyridoxin - ve vodě rozpustná složka patřící mezi vitaminy B. Sloučeninu lze nalézt především v celozrnných cereálních výrobcích, dále ve vnitřnostech a semenech suchých luštěnin.

Vitamin B12, také nazývaný kobalamin nebo červený vitamin, je organická chemická sloučenina klasifikovaná jako vitamin B rozpustný ve vodě. Jde o látku, která se přirozeně vyskytuje v živočišných produktech – Sloučeninu lze nalézt v mase, mléce, mléčných výrobcích, rybách a mořských plodech. Vitamin B12 je dostupný v různých formách, které se liší úrovní vstřebávání a asimilace. Vitamin B12 je dostupný v různých formách, které se liší stupněm vstřebávání a biologické dostupnosti. Přípravek OstroVit využívá methylkobalamin, sloučeninu, která se vyznačuje vysokou biologickou dostupností a snadno se vstřebává do těla.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit N.O. Booster Extreme:
Niacin pomáhá udržovat zdravou pokožku a pomáhá snižovat únavu a únavu. Navíc podporuje udržení správného stavu sliznic a pomáhá udržovat optimální psychické funkce. Jde o sloučeninu, která přispívá k udržení správného energetického metabolismu a podporuje správnou činnost nervové soustavy.

Vitamin B6, který najdeme mezi složkami doplňku, přispívá k udržení správného energetického metabolismu a také podporuje správnou činnost nervové soustavy. Jde o sloučeninu, která napomáhá správné tvorbě červených krvinek a snižuje pocit únavy a vyčerpání.

Vitamin B12 přispívá k udržení normálního energetického metabolismu a napomáhá správné funkci nervového a imunitního systému. Kromě toho podporuje udržení optimálního metabolismu homocysteinu a podporuje udržení normálních psychických funkcí. Sloučenina také přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a také podporuje správnou tvorbu červených krvinek.
Složení:
Složení:
Citrulin malát, L-arginin alfa-ketoglutarát, (želatina, čištěná voda, betain hydrochlorid, extrakt z červené řepy (Beta vulgaris L.), extrakt z hroznových jadérek (Vitis vinifera L.) standardizovaný na 95 % proanthokyanidinů (PAC), protispékavé činidlo: hořečnaté soli mastných kyselin, inositol hexanikotinát (niacin), pyridoxal 5-fosfát (vitamin B6), methylkobalamin (vitamin B12).

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín B12 - kobalamin0.1 mg
Vitamín B3 - niacin16 mg
Vitamín B6 - pyridoxin2.8 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Arginin alfa-ketoglutarát1200 mg
Betain hydrochlorid400 mg
Citrulin Malate2200 mg
Extrakt z červené řepy250 mg
extrakt z hroznových semínek120 mg
z toho L-arginin 790 mg
z toho L-citrulin1430 mg
z toho proantocyanldinů114 mg
Dávkování:
Dávkování: Užívejte 1 dávku (4 kapsle) denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Důležitá je vyvážená výživa a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Před konzumací se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Přípravek by neměly konzumovat děti, těhotné ženy a během kojení. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Cellex unlimited 20 x 26 g muscular volumizer fruit punch

Progressive Pre 750 g Agressive

Cellu Max nitro shot 1800 g

CellUp 60 ml




Výrobky značky:

Kategorie