Provegan Ashwagandha KSM-66 pure 60 vege kapslí

B
S
R
M
O
X
V
 
Kód zboží:02091021
Výrobce:Amix GreenDay
Dostupnost:skladem
 
Cena:325 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ashwagandha KSM-66 pure 60 vege-caps

GreenDay® ProVegan Ashwagandha KSM-66 Pure je potravinový doplněk ve vegetariánské tobolce V-Caps® obsahuje patentovaný extrakt (KSM-66) z kořene Intria somnifera L. známého jako Ashwagandha.

KSM-66 Ashwagandha (Withania somnifera) je vlajkovou lodí bylinek Ajurvédy, tradičního systému medicíny z Indie.

Ashwagandha podporuje rovnováhu v těle. Je to adaptogenní bylina, která pomáhá tělu úspěšně přizpůsobit se stresovým podmínkám. Je jednou z mála bylin s významnými účinky na psychologické i fyziologické aspekty fungování člověka.
Složení:
KSM-66 ashwagandha prášek (withania Somnifera root), rostlinná tobolka Vcaps® Plus (hypromelóza, barvivo: oxid titaničitý); protispékavé činidlo: mikrokrystalická celulóza, rostlinný stearát hořečnatý a oxid křemičitý.
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Ashwagandha500 mg
Dávkování:
Užívejte 1 tobolku denně s jídlem. Zapijte velkým množstvím vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Agrezz 20.8 g

Progressive Pre 750 g Agressive

Cellzoom hardcore active 20 x 7.5 g

Nitric Oxide 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie