Nitric oxide booster no caffeine 500g

B
S
Q
V
E
 
Kód zboží:33091015
Výrobce:Maxxwin
Dostupnost:skladem
 
Cena:422 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Nitric oxide booster no caffeine 500g

NITRIC OXIDE NO CAFFEINE 500 g citron
NEOBSAHUJE KOFEIN!

Váš trénink odteď získá úplně jiný rozměr! Nitric Oxide Booster obsahuje velmi stimulativní a povzbuzující látky, které vaše tělo doslova rozproudí. Podáním před výkonem jsou zaručeny mnohem vyšší výsledky, delší trénink a pocit výbušnosti. Toto vše je zkompletováno v práškové formě, ze kterého uděláte až 50 dávek vynikajícího povzbuzujícího drinku.

Výbušná energie
Povzbuzující síla
Až 50 dávek z jedné dózy
Vynikající chuť

Obsahuje látky jako AAKG Argin-alfa-ketoglutarát – stimuluje produkci NO (oxidu dusnatého) a napomáhá tak okysličování průtoku krve a regeneraci. Taurin, je silný stimulant, pomáhá vstřebávání glukózy a aminokyselin do svalových buněk a zároveň pomáhá snižovat hladinu kyseliny mléčné při intenzivních trénincích. Citrulin malate je součástí močovinového cyklu, kde pomáhá tělu odbourávat škodlivý amoniak vzniklý při syntéze bílkovin a podobně jako AAKG napomáhá prokrvení a přesunu energie do svalových tkání a stejně jako Taurin napomáhá odbourávání kyseliny mléčné. Beta-alanin je nebílkovinná aminokyselina obsažena v dipeptidu Karnosinu, kde pomáhá neutralizovat PH těla během anaerobní činnosti za rozkladu ATP, jinými slovy zmírňuje a posouvá hranici „pálení“ svalů během tréninku a jsme tak schopni cvik vykonávat déle. Tato kombinace dělá z Nitric Oxid Boosteru bezkonkurenčního giganta!
Složení:
Složení:
Citron: Citrulin malat, beta alanin, A-AKG (L-Arginin alfa ketoglutarát), taurin, aroma citron, barvivo beta karoten, sukralóza, oxid křemičitý (SIPERNAT®).
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
Taurin21500 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
AAKG - Arginin Alfaketoglutarát21500 mg
Beta alanine22400 mg
Citrulin Malate25500 mg
Dávkování:
Dávkování: Rozmíchejte dávku 10 g (2 odměrky či 1 vrchovatá kávová lžička) ve 250 ml vody. Užívejte cca 20 minut před tréninkem. Upozornění: Zatvrdnutí produktu není závadou! Jedná se o klasickou vlastnost látky citrulin malát. Po protřepání lze opět užívat. Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

CellZoom hardcore active 7.5 g

NitroNox shooter 60ml

M3/S PUMP 362,5g

Cellex unlimited 1040 g muscular volumizer + shaker gratis




Výrobky značky:

Kategorie