CellUp energy 20 x 60 ml

B
S
R
M
O
X
V
 
Kód zboží:02091143
Výrobce:Amix Pro
Dostupnost:skladem
 
Cena:546 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

CellUp energy 20 x 60 ml

Amix™ CellUp® je unikátní super koncentrovaný předtréninkový doplněk stravy v kapesní velikosti.

Amix™ CellUp® obsahuje patentovanou, vysoce koncentrovanou formu práškového glycerolu a křemíku, dále Beta Alanin- CarnoSyn®, Taurin, L-Arginin HCl, Glukuronolakton, kofein a vitamin B6 s vitamínem C.
Složení:
čištěná voda, Beta Alanin (CarnoSyn®), práškový glycerol 65% GlyceroMax®, Taurin, L-Arginin HCl, regulátor kyselosti: kyselina fosforečná; Glukuronolakton, kofein bezvodý, kyselina askorbová (vit. C), konzervant: sorban draselný a benzoan sodný; aroma, sladidlo: sukralóza; barvivo: beta karoten (pouze pro příchuť mango), karamel (pouze pro příchuť kola a energy); pyridoxin HCl (vit. B6).

Upozornění na alergeny: Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji a korýšů.

Upozornění: Nevhodné pro děti a mládež do 18 let, těhotné a kojící ženy a osoby citlivé na kofein. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Upozornění pro registrované sportovce: Obsahuje kofein, není vhodné pro registrované sportovce.
Vitamíny a minerály ve 100 ml výrobku:
Vitamín B6 - pyridoxin16.67 mg
Vitamín C166.67 mg
Aminokyseliny ve 100 ml výrobku:
Taurin3333.33 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 ml výrobku:
Beta alanine8333.33 mg
Caffeine Anhydrous416.67 mg
Glycerol Powder3333.33 mg
glukoronolakton833.33 mg
Dávkování:
základní denní dávka je 1 ampule (60 ml). Vezměte ji přibližně 30-45 minut před fyzickou aktivitou. Nepřekračujte maximální denní dávku. Zapijte dostatečným množstvím vody. Ztmavnutí tekutiny je přirozený jev, není na závadu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Black Jack 21 350g

NitroNox shooter 20 x 60ml

Nitro Virus 200 kapslí

Nitric Oxide 360 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie