Progressive Pre 750 g Agressive

B
S
Q
R
X
M
O
 
Kód zboží:05091021
Výrobce:Prom In
Dostupnost:skladem
 
Cena:753 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Progressive Pre 750 g Agressive

Progressive PRE představuje kombinaci ingrediencí užívaných před tréninkem.

Přesně před rokem jsme představili nekompromisní ALL IN ONE PRE WORKOUT suplement s názvem SERIOUS PRE. Ten si našel oblibu u sportovců, kteří chtějí produkt, který opravdu posune jejich výkonnost na vyšší úroveň. Mnoho z vás nám hlásilo, že při pravidelném užívání dosahují opravdu měřitelných výsledků. Jednoduše jsou schopni provádět více opakování v po sobě následujících sériích. Jejich intenzita tréninku se zvýšila a tím i jejich výkonnost. Chtěli jsme nabídnout v první fázi zcela nestimulační produkt, který bude cílit pouze a jen na dlouhodobé zvyšování výkonosti. V plánu byla už na začátku verze mírně stimulační, tedy obohacena o dva přírodní stimulanty, a to kofein a extrakt zeleného čaje. Obě tyto složky působí mírně stimulačně a díky rozumně nastavenému dávkování nemusíte mít obavy z přetížení endokrinního systému.

Obohacení receptury navíc dělá z nového produktu Progressive PRE, ano, tak se naše stimulační verze jmenuje, produkt, který v sobě v podstatě kombinuje maximální podporu výkonu současně s maximální podporou uvolňování mastných kyselin, tedy spalování tuku. Nedoporučujeme tedy kombinovat současně s jakýmikoli spalovači tuků. Progressive PRE bude podporovat Váš výkon a současně budete rýsovat. Nevěříte? Tak se podívejte na složení. Téměř žádný spalovač nedisponuje takovým množstvím funkčních složek. Vyzkoušejte. Za efekt ručíme.

Jak pro SERIOUS PRE, tak pro verzi Progressive platí, že:
•Představují svou vlastní kategorii předtréninkových suplementů. A to vše za top cenu.
•Jsou koncipovány bez kompromisů.
•Mají zcela transparentní složení.

Rádi se pochlubíme promyšleným složením, protože dávky všech složek jsou nastaveny na optimální množství i pro profesionální sportovce. Pro kondiční sportovce bohatě postačí poloviční dávkování.

Progressive/SERIOUS PRE = optimální množství funkčních složek

Mnoho firem nabízí podobné účinné složky, ale často jen v dávkách tzv. pro etiketu. Určitě naleznete produkt, který obsahuje BCAA nebo velmi efektivní Acetyl-L-Karnitin, ale díky tomu, že tyto složky patří ve složení k nejdražším, přidají se na „oko“ v neúčinném množství. To neplatí pro SERIOUS PRE. Každá dávka nabídne od každé ze 14 složek opravdu funkční dávku. Namátkou například 6000 mg BCAA, nebo 500 mg Acetyl-L-Karnitinu (maximální povolené množství).

Progressive/SERIOUS PRE = synergie všech složek

Mnoho produktů Vám nabídne kvalitní předtréninkový produkt obsahující například beta alanin, kreatin, citrulin nebo tyrosin. Na tom rozhodně není nic špatného, ale my Vám nabízíme kompletní produkt obsahující optimální dávky všech vědou prověřených ingrediencí tak, abyste nemuseli užívat nic dalšího. Respektujeme vzájemnou synergii jednotlivých složek, a právě proto základní verze produktu neobsahuje kofein a stimulační verze obsahuje kofein v rozumném poměru k ostatním složkám tak, abyste nemuseli zvyšovat základní dávku a tím oslabili některé z klíčových vlastností produktu.

Progressive/SERIOUS PRE = žádné koncentráty, ale dávka téměř 25 g, kterou z 90 % tvoří funkční složky

Napadlo Vás někdy, zda může stačit jedna malá odměrka pro optimální efektivitu vašeho tréninku? Jak asi správně tušíte, nemůže. Mnoho výrobců totiž vyrábí „nakopávače“ a ne předtréninkové produkty. Nakopávač totiž vyjde levněji a vy ho „cítíte“. To ale neznamená, že produkt funguje. I přestože cítíte stimulaci díky použití levných stimulačních složek, neznamená to, že váš trénink je efektivní. Často tomu je spíše naopak. Stimulanty totiž působí vasokonstrikčně (ano, i kofein ve vysoké dávce a právě proto Vám nabízíme dvě verze produktu. Progressive PRE je určen pro ty, kteří nepřijímají v průběhu dne kofein z jiných zdrojů či suplementů) čili omezí přísun krve k pracujícím svalům, takže jste sice ve stimulačním opojení, ale Váš trénink není lepší. Jen je lepší zisk výrobce, protože náklady jsou výrazně nižší. Použijete totiž jen například 3 g směsi, a ještě z výrazně levnějších složek. Jenže všichni víme, že účinná dávka například citrulinu je 6 g a kde máme beta alanin, kreatin a další opravdu funkční ergo geny? Právě proto dávka našeho produktu dosahuje téměř 25 g - protože Vám nabízíme ne nakopávač, ale opravdový PRE-WORKOUT.

Fakta, aneb Progressive/SERIOUS PRE v řeči čísel

Pevný základ – Progressive/SERIOUS PRE

Stojí na pevných základech postavených na roky ověřených složkách v maximálních dávkách.

7000 mg CITRULIN MALÁTU - tato velmi známá látka je vlastně směsí neesenciální aminokyseliny citrulinu a kyseliny jablečné. Citrulin malát výrazně napomáhá produkci energie tím, že zvyšuje množství fosfokreatinu a produkci adenosin trifosfátu (ATP). Citrulin je také známým prekurzorem argininu čili mezi základní benefity patří optimalizace prokrvení a tím optimální transport živin do pracujících svalů. Právě Citrulin Malát nám umožní vykonat více opakování a dosáhnout optimálního napumpování.

3000 mg BETA ALANINU - jedná se o neesenciální aminokyselinu přirozeně se nacházející ve spektru beta aminokyselin. Jak nám tato látka může pomoci k lepšímu výkonu? Malé vysvětlení. Při intenzivním výkonu se štěpí ATP, v těle se hromadí vodíkové ionty, svaly se dostávají do kyselejšího stavu, dostavuje se svalová bolest a klesá silový výkon. Jedná se o normální reakci, kterou zná každý sportovec. A v tento moment nastupuje právě beta alanin. K pochopení jeho úlohy se musíme v krátkosti podívat na látku carnosin, k jejíž syntéze právě Beta Alanin vede. Protože právě carnosin má vliv na naše svaly a schopnost podat výkon. Pomáhá totiž stabilizovat pH ve svalech a zrychleně odplavuje vodíkové ionty, které, jak jsme si řekli, vznikají během fyzických výkonů. Tělo si přirozeně pH vyrovnává, ale pokud klesne pod určitou úroveň, není již organismus schopen odolávat a zhoršuje se schopnost podat výkon. Právě tomuto stavu pomáhá zabránit suplementace beta alaninem prostřednictvím přetvorby na carnosin. Po dodání beta alaninu do těla koncentrace carnosinu rapidně vzroste. Výzkumy ukázaly, že po 4týdenní suplementaci beta alaninem vzrostla koncentrace carnosinu v těle na 42–65 %, po 12 týdnech dokonce na 85 %. Tento stav pak značně ovlivňuje fyzický výkon, aktivují se systémy zodpovědné za svalový růst, sílu a vytrvalost. Právě proto tvoří beta alanin další pilíř našeho produktu.

2000 mg KREATINU HCL - proč právě kreatin HCL? Hlavní výhodou, kterou kreatin HCl disponuje, je vynikající rozpustnost a velmi dobrá biologická dostupnost. Dále je to absence některých vedlejších účinků, se kterými se někdy mohou setkat citlivější sportovci při užívání kreatin monohydrátu. Jedná se o nadýmání, křeče nebo časté močení, které jsou způsobeny ne právě optimální rozpustností kreatin monohydrátu v tekutinách a následnou horší absorpcí. Jak víme, kreatin sám o sobě zadržování vody nezpůsobuje, přesto zatížení trávicího traktu u citlivých jedinců může mírné zadržování vody v subkutánních prostorách (pod kůží) způsobit. Právě proto je kreatin HCl vhodný především do dietních režimů. Poskytne stejné výhody jako užívání kreatin monohydrátu a zároveň nezatíží vaše trávení (ve skutečnosti může dokonce Vašemu trávení pomoci). Navíc můžete být zcela v klidu, protože rozhodně nezpůsobí absolutně žádné zadržování vody v subkutánním prostoru (pod kůží).

1000 mg BETAINU HCL - jedná se methylovaný derivát aminokyseliny glycinu. Funkce této látky dalece překračují hranice sportu. Nás ale zajímá především to, že betain sehrává roli v procesu metylace, což je biochemický proces, k němuž dochází při mnoha tělesných funkcích, mezi nimiž je i známá proteosyntéza nezbytná pro budování svalů. Navíc betain hydratuje buňky, tlumí záněty, zajišťuje správnou funkci střev a mnoho dalšího. Pro nás je také důležité, že betain snižuje hladinu cysteinu a homocysteinu. A jak víme, vysoká hladina homocysteinu navozuje inzulinovou rezistenci a potlačuje proteosyntézu, což může vést k nárůstu tukových rezerv a redukci svalové hmoty.

6000 mg BCAA - efekt směsi těchto tří velmi specifických esenciálních aminokyselin je velmi dobře prozkoumán. BCAA zaujímají zvláštní úlohu v metabolismu, jelikož jejich metabolismus probíhá extrahepatálně. Játry prochází beze změny a jsou dále transportovány do příslušných tkání, především do kosterní svaloviny a mozkové tkáně. Asi 70 % aminokyselin, které jdou z jater do tkání, tvoří právě BCAA. Z toho 65-70 % větvených aminokyselin směřuje do svalové tkáně. BCAA jsou ve svalových vláknech zastoupeny 35 % ze všech esenciálních aminokyselin a jsou nezbytné pro jejich růst. Mimo to také slouží jako významný energetický zdroj pro svaly během fyzického výkonu. Při tréninku tedy svaly spotřebovávají vlastní BCAA a mění je na energii. Pokud užijete BCAA před tréninkem, dodáte tělu potřebný zdroj energie a ochráníte tak svoji svalovou hmotu před degradací.

Stimulace, ale především optimalizace = Progressive/SERIOUS PRE

SERIOUS PRE byl specifický tím, že Vám umožnil trénovat s optimálním zaměřením na výkon i bez stimulace. V optimálním případě jste cítili jen příjemné šimrání a v průběhu tréninku zjistili, že najednou uděláte víc opakování, dokážete více procítit svaly.

Pro tento účel jsme zvolili kombinaci látek podílejících se na produkci neurotransmiterů dopaminu a acetylcholinu. Jedná se o osvědčenou kombinaci CHOLINU, TYROSINU a DMAE.

Vychytávkou je použití maximálního povoleného množství Acetyl L-karnitinu, který dnes představuje, podobně jako BCAA, jeden z nejlépe vědecky prozkoumaných doplňků stravy.

Základní forma, aminokyselina L-karnitin, je součástí energetického metabolismu, kde napomáhá zvyšovat schopnost mitochondrií spalovat tuk.

Narozdíl od L-karnitinu nabízí Acetyl-L-karnitin kromě zmíněného zvyšování schopnosti mitochondrií spalovat tuky i další benefity, mezi které patří především stimulace mozkové aktivity, zejména tedy zvýšení koncentrace a pozornosti. Proto je Acetyl-L-karnitin ideálním doplňkem pro podporu optimálního mentálního zaměření na trénink. Jako doplněk stravy má však mnohé další pozitivní účinky, které opět dalece přesahují hranice sportu. Jen namátkou zmíníme zvýšení inzulínové sensitivity, zlepšení funkce dopaminových receptorů v mozku, snížení krevního tlaku a mnoho dalšího.

Celý mix látek, který se zaměřuje na podporu mozkové činnosti v průběhu tréninku, doplňuje aminokyselina taurin. Taurin pomáhá optimalizovat prokrvení mozku, tonizovat organizmus, zvyšovat koncentraci, fyzický výkon, rychlost reakcí a připravit tělo na zvýšenou zátěž s celkovým pocitem pohody. Taurin také chrání mozek před neurotoxickým působením jiných aminokyselin, čímž chrání nervové buňky před poškozením.

U produktu Progressive PRE recepturu doplňují ještě klasické stimulanty. Tedy výše zmíněný kofein a extrakt ze zeleného čaje. Kofein je znám především jako látka, která zvyšuje bdělost a podporuje kognitivní funkce. Jeho efekt v podpoře sportovního výkonu je bez diskuze. V rozumné dávce nám tedy umožní efektivní zaměření na trénink a zlepší oxidaci mastných kyselin. V podpoře spalování tuku mu asistuje extrakt zeleného čaje, který obsahuje látky zvané katechiny včetně epigallocatechin galát (EGCG). Tento katechin je odpovědný za termogenní efekt zeleného čaje. Obě tyto látky pracují v synergii se základní recepturou, kterou představoval SERIOUS PRE.

Kofeinu a EGCG asistují především:

SYNEFRIN - mnoho studií prokázalo funkci synefrinu v podpoře spalování tuku. Nás však zajímá to, že přípravek zvyšuje fyzický výkon - ano, tím, že nám synefrin pomáhá uvolnit tuk z tukových zásob, také zabezpečí zvýšení fyzického výkonu. Tím, že zlepší cirkulaci krve, podpoří efekt základních složek, což je důvodem, proč produkt obsahuje maximální povolenou dávku této zajímavé látky. Zdravotně prospěšné účinky, které nabízí tato látka opět překračují hranici sportu, jedná se především o podporu činnosti jater a celkové zlepšení zažívání.

KAPSAICIN - látka, která podpoří především vstřebání základních ingrediencí produktu. Přesto nabízí některé benefity, které stojí za zmínku. Kapsaicin opět podpoří krevní cirkulaci a nabídne podporu metabolických funkcí. Což v kombinaci s ostatními složkami rozhodně pocítíte.

Volte tedy verzi, která vyhoví Vašim požadavkům a typu tréninku. Bez nadsázky lze říci, že jak SERIOUS PRE, tak AGGRESSIVE PRE představuje nejen ultimativní předtréninkové suplementy, které jen těžce naleznou srovnání.

Vyzkoušejte opravdový PRE WORKOUT, který zabezpečí pokrok, a nejen stimulaci.
Složení:
L-citrulin malát 2:1, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, beta alanin, kreatin hydrochlorid 2:1, L-tyrosin, betain hydrochlorid, taurin, cholin bitartrát, acetyl L-carnitin, protispékavá látka: oxid křemičitý, extrakt zeleného čaje, aroma, kofein, sladidla: sukralóza, steviol-glykosidy, Deanol L-bitartrát, niacin (nikotinamid), vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid, kapsaicin, synefrin,
•pro příchuť ananas: barvivo: extrakt světlice barvířské
•pro příchuť ovocný punč: barvivo: beta karoten

Upozornění

Výrobek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy, pro osoby s respiračním onemocněním, onemocněním srdce, cév, jater a ledvin a poruchami krevního oběhu.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1630 kJ
Sacharidy - uhlohydráty4.2 g
Vláknina1.4 g
Z toho cukry0.2 g
Bílkoviny - proteiny0.2 g
Energetická hodnota385 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B3 - niacin120 mg
Vitamín B6 - pyridoxin100 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Isoleucin6000 mg
L-Leucin12000 mg
L-Tyrosin6000 mg
L-Valin6000 mg
Taurin4000 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Acetyl L-Karnitin2000 mg
Beta alanine12000 mg
Betain hydrochlorid4000 mg
Cholin Bitartrát4000 mg
Deanol L-birartrát220 mg
Extrakt ze zeleného čaje1400 mg
Kapsaicin80 mg
Kofein800 mg
kreatin hydrochlorid8000 mg
L-citruline malate28000 mg
Synefrin40 mg
z toho čistý DMAE80 mg
Dávkování:
25 g (7 zarovnaných odměrek) rozmíchejte v šejkru ve 400 - 500 ml neperlivé vody Doporučené dávkování 25 g užít 15 – 20 minut před tréninkem. Osoby s nižší tělesnou hmotností (muži pod 60 kg, ženy pod 50 kg) by měly užít polovinu 1 dávky.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Black Jack 21 350g

NitroNox shooter 20 x 60ml

Nitro Virus 200 kapslí

Nitric Oxide 360 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie