Beta Alanine 1000 120 kapslí

I
E
Q
S
 
Kód zboží:33094001
Výrobce:Maxxwin
Dostupnost:skladem
 
Cena:169 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Beta Alanine 1000

BETA ALANIN hraje klíčovou roli v zabránění svalového selhání během výkonu. Beta Alanin je prekurzorem Karnosinu, který pomáhá stabilizovat svalové Ph a tím zabraňuje tvorbě kyseliny mléčné. Díky tomuto efektu dochází k výraznému urychlení regenerace. Beta Alanin zvyšuje energii pro vysoce intenzivní tréninky, podporuje výkonnost a vytrvalost. Beta Alanin je bezpečný pro muže i ženy. Nezáleží na tom zda jste kulturista ,cyklista nebo se sportu věnujete jen rekreačně, Beta Alanin je vhodný i pro Vás.
Upozornění: Beta Alanin může navozovat pocity „mravenčení“ pokožky. Tento efekt je zcela běžný a po několika minutách nebo během tréninku ustane.
• Napomáhá zvyšovat vytrvalost a výkon
• Podporuje napumpovaní svalu
• Oddaluje únavu a selhaní
• Urychluje regeneraci
• Zabraňuje překyselení svalové hmoty
Složení:
Beta Alanin, Transparentní želatinová tobolka, fosforečnan vápenatý E341 – protispékavá látka, Stearát hořečnatý E470b – protispékavá látka.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Beta alanine500 mg
Dávkování:
1 - 2x denně 2 tobolky. V tréninkových dnech doporučujeme vzít 30 minut před tréninkem. Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Beta Alanin 1000 200 kapslí 850mg

Beta Alanine 2400 300 kapslí

Beta Alanine 300 g

Beta Alanin 250 g




Výrobky značky:

Kategorie