100% almond butter crunchy 500g mandlové křupavé máslo

D
N
Z
B
E
 
Kód zboží:45133182
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:294 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

100% almond butter crunchy 500g mandlové křupavé máslo

OstroVit 100% mandlové máslo 500 g je lahodný krém získaný z mandlí, které jsou mimo jiné zdrojem bílkovin a esenciálních nenasycených mastných kyselin (EFA). Neobsahuje přidaný cukr ani sůl a díky své jedinečné chuti se skvěle hodí do sladkých i slaných pokrmů. Tento produkt doporučujeme především lidem, kteří dbají na štíhlou postavu, ale i sportovcům.
Vyrobeno ze 100% mandlí.
Zdroj cenných ingrediencí - výrobek obsahuje lehce stravitelné bílkoviny, esenciální mastné kyseliny, dále vlákninu, vitamíny a minerály.
Obsahuje kousky křupavých mandlí a vyznačuje se nejednotnou texturou.
Bez přidané soli.
Bez přidaného cukru.
Bez palmového oleje.
Vhodné pro vegetariány a vegany - výrobek neobsahuje složky živočišného původu.
OstroVit 100% mandlové máslo - hodnotný a chutný doplněk stravy
Arašídové máslo, také známé jako mandlové máslo, je produkt vyrobený ze semen mandlovníku obecného, vytrvalé rostliny z čeledi růžovitých, která se přirozeně vyskytuje ve středomořských zemích, ačkoli jejím hlavním producentem jsou USA. Hovorově jsou mandle označovány jako „král ořechů“, ale ve skutečnosti ořechy nejsou. Jsou cenným zdrojem cenných složek - mononenasycených a polynenasycených mastných kyselin, bílkovin, dietní vlákniny, ale i vitamínů a minerálů.

OstroVit 100% mandlový krém je produkt s nejednotnou texturou, který obsahuje kousky křupavých mandlí a bude se skvěle hodit do sladkých i slaných pokrmů. Jedná se o neobvyklý doplněk stravy pro sportovce, ale i lidi, kteří dbají na štíhlou postavu, který neobsahuje žádné zbytečné přísady a je bez přídavku cukru a soli.
Složení:
Ingredience
100% pražené mandle.

Výrobek může obsahovat jiné ořechy, arašídy, mléko (včetně laktózy), sójové boby, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 500 g
Počet porcí na nádobu: 20
Velikost porce: 25 g
Nutriční hodnoty na porci % RI* na 100 g
Energetická hodnota 647 kJ/157 kcal 8% 2586 kJ/626 kcal
Tuk 13 g 19 % 53 g
- včetně nasycených mastných kyselin 1,1 g 6 % 4,2 g
Sacharidy 1,5 g 1 % 6,1 g
- včetně cukru 1,1 g 1 % 4,4 g
Bílkoviny 6,3 g 13 % 25 g
Sůl 0,01 g - 0,03 g
*RI - Referenční příjem
Dávkování:
Konzumujte dle potřeby. Nekonzumujte při alergii na některou ze složek produktu. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Na povrchu se může vysrážet cenný a aromatický ořechový olej. Doporučujeme přípravek před konzumací rozmíchat nebo samostatně použít vysrážený olej jako přísadu do nádobí. Ořechy pocházejí z EU i ze zemí mimo EU.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Creametto Vege 350 g cocoa hazelnut

100% mandlový krém jemný 390 g

Peanut powder 500 g

Arašídový krém deluxe 190 g




Výrobky značky:

Kategorie