Erectop 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:85291201
Výrobce:Terezia
Dostupnost:skladem
 
Cena:384 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Erectop 60 kapslí

Pánové, tento přípravek jsme vyvinuli jen a jen pro vás. Najdete v něm vysoký podíl legendárního kotvičníku pro zlepšení funkce pohlavních orgánů a rhodiolu pro podporu krevního oběhu a dobrou kondici. Zásadním faktorem úspěchu je perfektní prokrvení, které zajistí již zmiňovaná rhodiola, jež navíc pomáhá při fyzickém a emocionálním napětí, nejčastějším zabijákům kvalitního sexu. Přidali jsme také cordyceps a shiitake, oblíbené houby vrcholových sportovců po celém světě. Dopřejte svému mužství vzpruhu pomocí osvědčených bylin a hub. Výsledkem budete překvapeni nejen vy, ale také vaše drahá polovička.

Použití


Kotvičník zemní
>podporuje sexuální funkce a libido

Rozchodnice růžová
>pomáhá podporovat potenci
>má příznivý vliv na kardiovaskulární systém

Reishi
>podporuje obranyschopnost organizmu
>příznivě působí na oběhový systém a cévy

Vitamin E
>přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem
Složení:
1 kapsle obsahuje 330 mg směsi Erec TOP: mletý kořen a extrakt kopyšníku tmavého (Hedysarum neglectum) 140 mg, mletá nať kotvičníku zemního (Tribulus terrestris) 80 mg, extrakt rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) 40 mg, prášek lyofilizované celé houby shii-take (Lentinula edodes) 40 mg, prášek lyofilizované celé houby reishi (Ganoderma lucidum), sušený prášek celého spektra houby housenice čínské (Cordyceps sinensis), přírodní vitamin E (d-alfa tokoferyl acetát) 6 mg

Obal kapsle: celulóza.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
mletý kořen a extrakt kopyšníku tmavého140 mg
Rhodiola rosea40 mg
Shiitake40 mg
tribulus terrestris - prášek z plodů80 mg
Dávkování:
1 kapsle 2x denně před jídlem. Kapsle se polykají celé a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě. Upozornění >Doplněk stravy. >Není vhodné pro děti a mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. >Ukládejte mimo dosah dětí. >Nepřekračujte denní doporučenou dávku. >Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. >Uchovávejte v suchu do 25 °C. >Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru. >Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. >Vhodné pro celiaky, vegetariány a vegany.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Elixir of love 4 sáčky 5.28mg

Maca fresh men 90 kapslí

Crilex 360 kapslí + secret scent pro muže

DecoFemm beauty breast 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie