Malto 1000g (Maltodextrin)

B
E
S
N
R
X
 
Kód zboží:59015101
Výrobce:Leader performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:168 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Malto 1000g (Maltodextrin)

Čistý maltodextrin pocházející z kukuřice z EU. Maltodextrin je polysacharid vyrobeným enzymatickým zpracováním škrobu. Slouží jako zdroj energie, který se hodí při výkonu i např. při sacharidové superkompenzaci.
Je bez lepku a bez laktózy.

Leader Malto je určený pro profesionální i amatérské sportovce, pro návštěvníky posiloven, nadšence do silových sportů a fitness, crossfitu i vytrvalostní sportovce.
Složení:
Maltodextrin (z kukuřice, původ EU).
Nutriční informace v jedné dávce:
Energetická hodnota808 kJ
Sacharidy - uhlohydráty48 g
Sůl0 g
Tuky0 g
Z toho cukry2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota190 kCal
Dávkování:
Při dlouhotrvajícím výkonu: smíchejte 50 g (cca 1 dl prášku) s 1 l vody. Užívejte 2,5 dl porce každých 15 minut během tréninku. V případě potřeby vmíchejte do nápoje 1-2 g soli, abyste nahradili sůl ztracenou potem. Při tréninku v gymu: smíchejte 50 g (cca 1 dl prášku).




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Maltodextrin 1 kg sáček

Maltodextrin 1300 g

Sušené mléko odtučněné 1 kg sáček

Maltodextrin 1 kg sáček




Výrobky značky:

Kategorie