Mug cake 360 g

B
E
S
N
R
X
 
Kód zboží:45014031
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:264 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Mug cake 360 g

OstroVit Protein Mug Cake neboli cupcake je směs pro vlastní přípravu proteinových muffinů, která obsahuje až 34 % bílkovin v porci produktu. Jedná se o vysoce kvalitní přípravek s lahodnou, čokoládovo-jahodovou příchutí, který neobsahuje přidaný cukr. Je to produkt vytvořený pro milovníky sladkého, kteří chtějí doplnit svůj každodenní jídelníček o hodnotnou makroživinu.
Zdroj bílkovin - Jedna porce výrobku obsahuje 15 g, což je 34 % kvalitních bílkovin.
Lahodná chuťová varianta - Kombinace rozplývající se čokolády se sladkou jahodou je kompozice, které se nedá odolat.
Bez přidaného cukru - Směs obsahuje nízkoenergetické sladidlo sukralózu, které přispívá ke snížení energetického obsahu výrobku.
1 porce = 45 g = 4 odměrky.
Účinnost - Balení produktu obsahuje 8 porcí směsi nutné k přípravě proteinového muffinu.
Pohodlná forma a krátká doba přípravy - Výrobek stačí smíchat s vodou nebo mlékem a dát na dvě minuty do mikrovlnky. Dvě minuty – to vše vás dělí od vysoce proteinového okamžiku sladkého zapomnění!
OstroVit Protein Mug Cake - vysokoproteinový dezert
Protein je makromolekulární chemická sloučenina složená z aminokyselinových zbytků spojených peptidovými vazbami. Jde o složku, která se vyskytuje ve všech živých organismech a v lidském těle tvoří asi 20 % celkové tělesné hmotnosti. Protein plní různé funkce, ince. stavební, dopravní nebo regulační a je nezbytný pro správné fungování systému.

OstroVit Protein Mug Cake je směs pro vlastní přípravu proteinových cupcaků, doporučená zejména fyzicky aktivním lidem a sportovcům, kteří se vyznačují zvýšenou poptávkou po bílkovinách. Na vysokoproteinovou svačinku mohou sáhnout i lidé na redukční dietě a vyznávající intenzivní životní styl, kterým záleží na chvilce sladkého potěšení a doplnění každodenní stravy o hodnotnou makroživinu.

OstroVit Protein Mug Cake je směs, ve které je za hlavní zdroj bílkovin považován syrovátkový proteinový koncentrát, tedy látka, která se vyznačuje dobrou biologickou dostupností v lidském těle, což pozitivně ovlivňuje kvalitu produktu.

Vlastnosti ingrediencí obsažených v OstroVit Protein Mug Cake:
Protein přispívá k růstu svalové hmoty a pomáhá udržovat svalovou hmotu a zdravé kosti.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 360 g
Počet porcí na nádobu: 8
Velikost porce: 45 g
Nutriční hodnota na porci na 100 g
Energetická hodnota 693 kJ / 166 kcal 1540 kJ / 369 kcal
Tuk 2,7 g 6,0 g
- včetně nasycených mastných kyselin 1,8 g 3,9 g
Sacharidy 19 g 42 g
- včetně cukrů 3,2 g 7,0 g
Vláknina 2,2 g 4,8 g
Bílkoviny 15 g 34 g
Sůl 0,82 g 1,82 g
Dávkování:
45 g (4 odměrky) nasypte prášek do šálku, zalijte 65 ml vody / mléka / zeleninového nápoje a důkladně promíchejte. Vložte hrnek do mikrovlnné trouby na cca 2 minuty, výkon 800W. Při pečení kontrolujte stupeň kynutí (v případě potřeby otevřete dvířka mikrovlnky a chvíli počkejte, až výrobek klesne). Nechte 30 sekund zaschnout. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Oats and whey 2000 g

Enervit Carbo Flow sport 2 x 400 g cacao

Jumbo Oats whole grain 100% 4000 g

Vitargo Pure 2kg




Výrobky značky:

Kategorie