Instant oats 1800 g chocolate

B
E
S
R
N
D
 
Kód zboží:91011011
Výrobce:Best Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:359 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Instant oats 1800 g chocolate

Vysoce kvalitní mleté ovesné vločky s čokoládovou chutí s vysokým obsahem vlákniny 11 g na porci, zdroj sacharidů ideální jako zdroj energie pro aktivní jedince perfektní pro zdravého jedince jako doplněk vyvážené stravy bez lepku a veganské formě. Instantní oves z Best Body Nutrition je vynikající

mleté ovesné vločky s čokoládovou chutí
vysoký obsah vlákniny 11 g na porci
zdrojem sacharidů
ideální jako dodavatel energie pro aktivní jedince
ideální jako zdravý doplněk vyvážené stravy
bezlepkové* a veganské.

Instant Oats od Best Body Nutrition jsou lahodná ovesná mouka (mleté ovesné vločky) s čokoládovou chutí, vyrobená z bezlepkových ovesných vloček*. Existuje mnoho způsobů, jak si tento produkt vychutnat: jako osvěžující nápoj smíchaný s vodou, jako chuťový doplněk k proteinovým koktejlům, tvarohu a jogurtu nebo jako kreativní doplněk v pečivu a dezertech.

Instant Oats od Best Body Nutrition se vyznačují přítomností komplexních sacharidů, známých jako polysacharidy. Tyto polysacharidy se skládají z molekul cukru s dlouhým řetězcem. V porovnání s běžným domácím cukrem se komplexní sacharidy vstřebávají tělem pomaleji. To má pozitivní vliv na postupné zvyšování hladiny inzulínu a zajišťuje tělu stálý přísun energie po delší dobu. Díky tomuto pomalému a stálému uvolňování sacharidů může Instant Oats pomoci vyhnout se rychlému zvýšení hladiny cukru v krvi a udržet stabilní hladinu energie. Jsou vynikající volbou pro jedince, kteří hledají zdravý zdroj energie a cení si dlouhotrvající sytosti.

Best Body Nutrition Instant Oats navíc obsahuje vysoké množství dietní vlákniny. Dietní vláknina je složka rostlin bohatá na vlákninu, která obsahuje málo kalorií a lze ji rozdělit na rozpustnou a nerozpustnou vlákninu. Nerozpustná vláknina podporuje zdraví střev tím, že napomáhá trávení a pomáhá regulovat pohyby střev. Rozpustná vláknina má schopnost mnohonásobně nabobtnat, stimuluje činnost střev a zároveň napomáhá trávení. Rozpustná vláknina dále slouží jako potrava pro bakterie střevní flóry a z tohoto důvodu se také nazývá prebiotika. Díky vysokému složení vlákniny jsou jemně mleté ovesné vločky lahodným a zároveň zdravým doplňkem vyvážené stravy.

Nejen pro každodenní použití, ale také pro sportovce, Best Body Nutrition Instant Oats nabízí četné výhody. Jako důležitý zdroj sacharidů jsou ideální jako zdroj energie pro aktivní jedince. Pro dosažení optimálního výkonu během tréninku je vhodné doplnit zásoby glykogenu porcí Instant Oats asi hodinu před tréninkem. Po tréninku může Instant Oats pomoci doplnit zásoby energie vyčerpané během cvičení.
Složení:
91% ovesná mouka, 7% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, aroma, sůl, sladidla (sukralóza, acesulfam K).

Nutriční tabulka
Nutriční hodnota na 100 g na porci**
Energie 1610 kJ (384 kcal) 1610 kJ (384 kcal)
Tuk 6,9 g 6,9 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g 0,1,8 g
Sacharidy 63 g 63 g
- z toho cukry 0,6 g 0,6 g
Vláknina 11 g 11 g
Bílkoviny 15 g 15 g
Sůl 0,52 g 0,52 g
*) V důsledku výrobního procesu mohou být přítomny stopy lepku.
**) 100 g s 250 ml vody
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1610 kJ
Sacharidy - uhlohydráty63 g
Sůl0.52 g
Tuky6.9 g
Vláknina11 g
Z toho cukry0.6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.8 g
Bílkoviny - proteiny15 g
Energetická hodnota384 kCal
Dávkování:
Pro přípravu čokoládového nápoje z ovesné mouky Best Body Nutrition doporučuje směs 100 g instantního ovsa a 250 ml vody (dobře protřepejte v šejkru). Výrobek uchovávejte uzavřený na suchém místě, chráněn před světlem a při pokojové teplotě do 25°C. Po otevření spotřebujte do 5 měsíců. Nejlepší výživa pro tělo je instantní oves, jemně mletý oves používaný k přípravě ovesného nápoje s vysokým obsahem vlákniny. Se sladidly. S čokoládovou příchutí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

After activity 600 g

Carbo Plus 3000 g pomeranč

Low sugar rychlá kaše rýžová 500 g kakaová

CarboJet basic 6000 g




Výrobky značky:

Kategorie