Pelupa proteinová bezlepková kaše 3000 g

E
N
B
S
R
 
Kód zboží:54011001
Výrobce:Penco
Dostupnost:skladem
 
Cena:669 Kč vč. DPH

akce platná 27.03.2024 - 03.04.2024
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pelupa

BEFORE ACTIVITY(BA) - PELUPA je instantní zdravá výživa na bázi kukuřice a medu. Poskytuje všechny potřebné živiny pro udržení výkonnosti a omezení pocitu hladu při tréninku nebo závodu. Kromě širokého spektra vitamínů a minerálních látek obsahuje plnohodnotné bílkoviny, nezbytné pro regeneraci a růst, a polysacharidy, které zajišťují dodání potřebného množství energie pro zahájení nového dne. Na rozdíl od jiných podobných výrobků na našem trhu je BA PELUPA výjimečná svým vysokým obsahem lecitinu, který pomáhá zlepšovat paměť a vytváří podmínky pro regeneraci organizmu. BA PELUPA je velmi vhodná jako sacharidová dieta před sportovním výkonem pro zvýšení glykogenových rezerv ve svalech, které jsou pohotovostním zdrojem energie jak pro krátkodobé silové výkony, tak i pro vytrvalostní zátěž. Je obohacena širokým spektrem vitamínů, zejména vitamíny C, B 6 , B 12 a kyselinou listovou, které přispívají k normální funkci imunitního systému. Sacharidy jsou okamžitým zdrojem tolik potřebné energie.

Kompletní instantní výživa pro snídaně, svačiny i jako náhrada hlavního jídla s vyšším obsahem sacharidů. Velmi vhodná jako sacharidová dieta před sportovním výkonem.
◾zdravá výživa na bázi kukuřice a medu
◾díky sacharidům pohotovostní zdroj energie
◾lehce stravitelná
◾vysoký obsah lecitinu a vitamínů
◾optimální množství sacharidů
◾přírodní lahodná chuť bez konzervačních látek, ochucovadel a barviv
◾snadná a rychlá příprava
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1680 kJ
Sacharidy - uhlohydráty72.2 g
Tuky7.7 g
Bílkoviny - proteiny11 g
Energetická hodnota400 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin0.5 mg
Vitamín B12 - kobalamin2 mg
Vitamín B3 - niacin9 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.7 mg
Vitamín B7 - biotin70 mcg
Vitamín C30 mg
Sodík100 mg
Vápník140 mg
Dávkování:
Pro dospělé 4 odměrky (50g) prášku se rozmíchají v cca 140 ml vody nebo mléka na kaši, pro děti od 12 let 2 odměrky (25g) v 70 ml, pro děti od 3 let 1 odměrka (15g) za den. Jí se budˇ k snídani nebo ke svačině, samotná, popř. v kombinaci s marmeládou, s kompoty nebo čerstvým ovocem. Pro zvýšení glykogenových zásob doporučujeme BA PELUPU konzumovat každodenně minimálně 3-4 dny před závodem a nebo alespoň jednorázově 1-3 hod. před výkonem. Alergeny: soja a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich




V této kategorii výrobků také nabízíme:

BS Blade 100% Whey Mass gainer 6000g

G 15 Anabolic gainer 3000g

Instant Mass Heavy weight 2000 g

Instant oats 1800 g chocolate




Výrobky značky:

Kategorie