Low sugar pancake mix 500 g

B
E
S
R
N
 
Kód zboží:80013051
Výrobce:GreenFood nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:303 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Low sugar pancake mix 500g

GreenFood Nutrition Low Carb palačinky jsou hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru pro přípravu chutných lívanců nebo palačinek. I bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, se nám podařilo dosáhnou vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnotu. Low Carb Proteinové palačinky jsou založeny na komplexních sacharidech, které mají nízký glykemický index a energie se z nich uvolňuje pomaleji. Zasytí nás tedy na delší dobu a zároveň pomáhají krotit chutě na sladké v pozdních odpoledních hodinách. Živiny v palačinkách Low Carb jsou v optimálním poměru bez nežádoucího vysokého obsahu tuků, který je mnohdy součástí Low Carb potravin. Díky svému složení jsou vhodné do redukčních, bezlepkových i bezlaktózových diet. O vysoké kvalitě hovoří nejen použití surovin nejvyšší kvality, ale i slazení palačinek přírodním sladidlem Nutriz, který má certifikaci HALAL a KOSHER. Mezi benefity jistě patří i fakt, že obsahují poměrně vysoké množství prospěšné vlákniny.

Nutriz má certifikaci HALAL a KOSHER. Nutriz je patentovaná, stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky. Je vhodný pro vegetariány, vegany, osoby trpící laktózovou intolerancí, celiakií, alergiky.

Greenfood Low Carb palačinky bez lepku a laktózy v bodech:
- Neobsahují mléko.
- Stačí 3 minuty na přípravu.
- Pouze 190 kcal v jedné porci.
- Bez lepku a laktózy
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
Složení:
Natural: Ovesná mouka bezlepková (51%), Rýžová mouka instantní (21%), sušený bílek, NUTRIZ (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), sušená vaječná směs, náhradní sladidlo sucraloza.

Kakao: Ovesná mouka bezlepková (51%), Rýžová mouka instantní (21%), sušený bílek, NUTRIZ (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), sušená vaječná směs, kakaový prášek (Švýcarsko), náhradní sladidlo sucraloza.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1592 kJ
Nasycené (tuky)1.3 g
Sacharidy - uhlohydráty57.5 g
Sůl0.6 g
Tuky6 g
Vláknina4.8 g
Z toho cukry2.9 g
Bílkoviny - proteiny21 g
Energetická hodnota377 kCal
Dávkování:
50 g směsi rozdělejte v šejkru nebo rozmíchejte metlou v 90 - 100ml vody. Nechte 3 minuty odstát. Nalijte na rozpálenou, lehce tukem pomazanou pánev a smažte po obou stranách. Upozornění na obale: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

One Stop Xtreme 2030 g

Proteinová ovesná kaše 500 g

Anabolic masster 2200 g

Diet drink TO GO! 40g




Výrobky značky:

Kategorie