Growth Matrix 1890 g

B
R
S
D
N
 
Kód zboží:58013001
Výrobce:Reflex nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 157 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Growth Matrix

Společnost Reflex Nutrition se zabývá výrobou doplňků sportovní výživy od roku 1996. Za tu dobu jsme vytvořili důvěryhodný výzkum založený na intenzivním silovém tréninku, suplementaci a nových strategiích regenerace. Náš vědecký a vývojový tým využil těchto praktických znalostí a vytvořil nofou formuli s názvem Growth Matrix. Tento jedinečný produkt je zformulován jako kompletní potréninková formule a je dávkován bezprostředně po ukončení tréninku.

Growth Matrix využívá nejnovějších studií a poznatků v oblasti potréninkové proteinové syntézy a nabízí nekompromisní produkt, který garantuje špičkovou kvalitu a poměr jednotlivých složek. Obsahuje 100% naštěpený (hydrolyzovaný) syrovátkový protein, který je obohacen o enzymy tak, aby byl nakonec rozštěpen na malé peptidy a aminokyseliny. Dále obsahuje 7.000 mg L-Leucinu, 2.500 mg Creapure kreatinu a další důležité ergogeny, elektrolyty a glukopolymery.

Tento produkt je určen pro všechny profesionální silové sportovce, kteří chtějí využít svůj potréninkový svalový potenciál na maximum. Díky vysokému obsahu aminokyselin má produkt lehce nahořklou příchuť, což však v této oblasti není na závadu, protože zde má své absolutně přednostní místo kvalita!
Složení:
Glukózové polymery, hydrolyzát syrovátkového proteinu (stupeň hydrolýzy 30%), L-Leucin, peptidicky vázaný L-Glutamin (derivát z pšeničného proteinu), přírodní barvivo odtučněný kakaový prášek, CREAPURE kreatin monohydrát, přírodně identické a umělé aroma, umělé sladidlo acesulfam-K, umělé sladidlo sukralóza, chlorid sodný, pyridoxin HCL (Vitamin B6).

Garance společnosti Reflex Nutrition

• Inovační technologie
• Nejvyšší rating použitých surovin
• Vyrobeno ze 100% zelené energie
• Vyrobeno ze 100% obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalech
• Vyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025
• Nezávislé testování na nepřítomnost látek dopingové povahy
• Absolutní čistota produktu a zdravotní nezávadnost.




--------------------------------------------------------------------------------
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1632 kJ
Polynenasycené (tuky)0.16 g
Sacharidy - uhlohydráty55 g
Tuky2.1 g
Vláknina0.9 g
Z toho cukry9.5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.2 g
Bílkoviny - proteiny36 g
Energetická hodnota385 kCal
Mononenasycené (tuky)0.64 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B6 - pyridoxin1.1 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Leucin6666 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Creapure kreatin monohydrát2380 mg
Peptidicky vázaný L-Glutamin4762 mg
Dávkování:
Rozmíchejte 1 porci 105 g (3 zarovnané 60ml odměrky) ve 450 ml vody v shakeru nebo mixéru. Berte bezprostředně po ukončení tréninku. Potravina pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

One Stop Xtreme 2030 g

Proteinová ovesná kaše 500 g

Anabolic masster 2200 g

Diet drink TO GO! 40g




Výrobky značky:

Kategorie