Protein porridge červené ovoce 500 g proteinová kaše

B
E
S
R
N
D
 
Kód zboží:91012006
Výrobce:Best Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:399 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Protein porridge červené ovoce 500 g proteinová kaše

S lahodnou proteinovou kaší dodáte tělu po ránu rychlou energii, kterou tělo potřebuje. Kaše je navíc s vyšším podílem vlákniny.

Vysoce kvalitní ovesné vločky, syrovátkový protein a mléčný protein zajišťují vysoký obsah bílkovin v kaši. Chutné kousky ovoce dotvářejí chuťový zážitek.

Bílkoviny jsou velmi důležité pro zdravou, vyváženou stravu a vhodný životní styl. Svaly se skládají hlavně z bílkovin, takže tělo je potřebuje v dostatečném množství. Bílkoviny přispívají k růstu a udržování svalů a normálních kostí.

Tato jemná instantní kaše se skvěle hodí nejen na snídaně, ale v podstatě má mnoho dalšího využití, jak si obohatit své jídlo o kvalitní makroživiny.

Díky skvělé konzistenci a 100% kvalitě jí lze využít k vytvoření skvělých jídel, které Vám doplní potřebnou energii.
Složení:
Ovesné vločky (55%), syrovátkový proteinový koncentrát, fruktóza, lyofilizované malinové kousky (2%), lyofilizované kousky borůvek (2%), lyofilizované jahodové kousky (2%), laktóza, izolát syrovátkové bílkoviny, lněné semínko, mléčná bílkovina, maltodextrin, voskový kukuřičný škrob, okyselující látka (kyselina citrónová), aroma, barviva (extrakt z červené řepy).
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1579 kJ
Sacharidy - uhlohydráty54 g
Sůl0.12 g
Tuky5.8 g
Vláknina7.7 g
Z toho cukry19 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.2 g
Bílkoviny - proteiny21 g
Energetická hodnota374 kCal
Dávkování:
Na jednu dávku (50 g) nalijte celý obsah sáčku do šálku nebo misky. Přidejte 100 ml vroucí vody a dobře promíchejte lžící. Pokud chcete, můžete hotovou proteinovou kaši zjemnit čerstvým ovocem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Massive X weight gainer 4000 g

Complete Meal Solution 840g

Isostar mass gainer 700g NEW

Junior sport set drink + regenerace




Výrobky značky:

Kategorie