Nutrisie healthy hair gummies 60 kusů

I
Z
 
Kód zboží:45067124
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:249 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Nutrisie healthy hair gummies 60 kusů

OstroVit NUTRISIE® Healthy Hair Gummies je komplexní doplněk stravy, který tělu dodává 11 cenných ingrediencí vč. vitamín D, kyselina listová a zinek. Jde o přípravek dostupný ve formě želé s lahodnou příchutí borůvek a malin. Jedná se o produkt vytvořený pro lidi, kteří dbají na zdravý a krásný vzhled.
Zdroj cenných vitamínů a minerálů - jedna porce doplňku stravy dodá tělu 315 μg vitaminu A, 5 μg vitaminu D, 5,5 mg vitaminu E a také 20 mg vitaminu C, 5,2 mg kyseliny pantotenové, 2 mg vitaminu B6, 2500 μg biotinu a 260 μg kyseliny listové. Výrobek dále obsahuje 6 μg vitaminu B12, 42 μg jódu a 2,7 mg zinku.
Lahodná kompozice chutí - gumové bonbóny s příchutí borůvek a malin potěší mlsné jazýčky a poskytují jedinečný chuťový zážitek.
1 porce = 1 guma.
Účinnost - jedno balení přípravku obsahuje 60 porcí přípravku, což vystačí na dva měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná a neobvyklá forma - přípravek, dostupný ve formě gummies, zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy a je ideální pro osoby, které mají potíže s polykáním tablet.
OstroVit NUTRISIE® Gummie pro zdravé vlasy - lahodný zdroj cenných ingrediencí
Vitamin A je derivát karotenu patřící do skupiny karotenoidů. Jde o složku klasifikovanou jako vitamín rozpustný v tucích, který se nachází ve výrobcích, jako jsou vnitřnosti, mléko a mléčné výrobky, mrkev, batáty, dýně a broskve.

Vitamin D - skupina organických chemických sloučenin, klasifikovaných jako vitaminy rozpustné v tucích. Jde o sloučeniny se čtyřkruhovou strukturou a postranním řetězcem, které se od sebe liší jednou methylovou skupinou a původem.

Vitamin E je skupina organických chemických sloučenin klasifikovaných jako vitaminy rozpustné v tucích. Potravinové zdroje vitamínu E zahrnují rostlinné oleje, stejně jako ořechy a obilné klíčky.

Vitamin C je organická chemická sloučenina, která je rozpustná ve vodě. Přirozeně se vyskytuje v potravinách, především v čerstvé zelenině a ovoci. Kyselinu askorbovou najdete mimo jiné v acerole, pomerančích, kapustě, růžičkové kapustě a kedlubně.

Kyselina pantotenová – vitamín B5 – vitamín B, což je látka rozpustná ve vodě. Za nejlepší zdroje sloučeniny se považuje maso a vnitřnosti, dále celozrnné výrobky, suché luštěniny a vejce.

Vitamin B6 - pyridoxin - ve vodě rozpustná složka, patřící mezi vitaminy skupiny B. Sloučeninu lze nalézt především v celozrnných cereálních výrobcích, dále ve vnitřnostech a suchých luštěninách.

Biotin – vitamín B7 nebo vitamín H – ve vodě rozpustná sloučenina patřící mezi vitamíny skupiny B, kterou najdeme v vnitřnostech, rybách, ale i ořeších a semenech.

Kyselina listová - vitamín B9 - ve vodě rozpustný vitamín B, jehož zdrojem je tmavě zelená zelenina jako kapusta, růžičková kapusta nebo petržel, dále suché luštěniny, obilné výrobky a vnitřnosti.

Vitamín B12, nazývaný také kobalamin nebo červený vitamín, je ve vodě rozpustný vitamín B, který se přirozeně vyskytuje v živočišných produktech – sloučeninu lze nalézt v mase, mléce a mléčných výrobcích, v rybách a mořských plodech.

Jód - chemický prvek se symbolem I. Minerál vyskytující se v těle především ve štítné žláze. Zdrojem sloučeniny je především jodidovaná kuchyňská sůl, i když prvek lze nalézt také v rybách, mořských plodech a mléčných výrobcích.

Zinek - chemický prvek se symbolem Zn. Jde o minerál, který lze nalézt mimo jiné v červeném mase, drůbeži, suchých luštěninách, ořeších a celozrnných cereáliích.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit NUTRISIE® Gummie pro zdravé vlasy:
Vitamin A přispívá k udržení zdravé pokožky a podporuje udržení normálního stavu sliznic.
Biotin přispívá k udržení zdravých vlasů a pokožky
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro optimální funkci krevních cév, kostí, dásní, zubů, chrupavek a kůže.
Vitamin D podporuje udržení zdravých zubů, kostí a napomáhá správnému fungování svalů.
Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Jód přispívá k udržení zdravé pokožky.
Zinek přispívá k udržení zdravých nehtů, vlasů, kostí a kůže.
Složení:
Glukózový sirup, cukr, voda, želírující látka: pektin; vitamínový a minerální premix (retinylacetát, ergokalciferol, DL-alfa tokoferylacetát, kyselina L-askorbová, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, D-biotin, kyselina pteroylmonoglutamová, kyanokobalamin, jodid draselný, citrát zinečnatý, maltodextrin), kyselina: citronová kyselina; přírodní aromata, regulátor kyselosti: citráty sodné; leštící látka: karnaubský vosk; kokosový olej, barvivo: antokyany.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 143 g
Počet porcí v balení: 60
Velikost porce: 1 želé
Aktivní složky na porci % RWS*
Vitamín A 315 µg 39 %
Vitamín D 5 µg 100%
Vitamín E 5,5 mg 46 %
Vitamín C 20 mg 25 %
Kyselina pantothenová 5,2 mg 87%
Vitamín B6 2 mg 143 %
Biotin 2500 µg 5000%
Kyselina listová 260 µg 130%
Vitamín B12 6 µg 240 %
Jód 42 µg 28 %
Zinek 2,7 mg 27 %
*RI - Referenční příjem
Dávkování:
Užívejte 1 porci (1 gumovou) denně po jídle. Před spolknutím důkladně žvýkejte. Výrobek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřeném obalu, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Extra green detox 200 g

Ginkgo biloba jinan 120 kapslí

Selenium natural 90 vege kapslí

Quercetin vege 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie