EKO FRIENDLY SPIDER Termo batoh, 28 x 10 x 65 cm

 
Kód zboží:106584053
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:575 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

EKO FRIENDLY SPIDER Termo batoh, 28 x 10 x 65

Ekologický izolační termo batoh Spokey EKO SPIDER:

- je součásti naší řady EKO – vyroben z voděodolného a mechanicky odolného materiálu Tyvek, který je 100% recyklovatelný
- má izolační vrstvu, která zabraňuje zahřátí vnitřního obsahu tašky
- je lehký, designový a zároveň odolný vůči povětrnostním podmínkám

EKO FRIENDLY SPIDER je výjimečný model. Je to batoh, jehož vnitřní vrstvu tvoří hliníková fólie, která udržuje chlad a svěžest ovoce, vody a svačiny, a zároveň pomáhá udržovat pořádek uvnitř. Ekologický batoh EKO SPIDER byl navržen tak, aby pojal velké množství věcí, které si můžete vzít kamkoliv s sebou – na pláž, na procházku, na piknik nebo na výlet!

Vyroben z recyklovatelného plastu!

Po celém světe se produkuje velké množství plastů, které znečišťují naše životní prostředí. Odhaduje se, že do roku 2050, v přepočtu na hmotnost, bude v oceánech více plastů než ryb. Plast je materiál, který se v přírodě rozkládá více než 500 let. Jedná se o globální problém, který společnými silami můžeme ovlivnit. Prvním krokem k záchraně naší planety musí být změna našeho přístupu, našich návyků….a recyklace! Spokey se připojuje k misi ochrany životního prostředí, a proto k výrobě naší linie EKO využíváme recyklovatelné materiály. Termo batoh Spokey EKO FRIENDLY SPIDER je vyroben z lehkého, voděodolného a mechanicky odolného materiálu Tyvek, který je známy díky své 100 % recyklovatelnosti!

Parametry:
materiál: Tyvek (100% recyklovaný materiál), pěna PE, hliníková fólie
rozměry: 28 x 10 x 65 cm
objem: 15 l
maximální nosnost: 15 kg




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Sports bag sportovní taška Mammut nutrition

ACAPULCO Termo taška malá, 39 x 15 x 27 cm

Sportovní pás Belt bag fit mate černý 7001

EKO FRIENDLY VALENCIA Termo nákupní taška 32 x 13 x 36 cm




Výrobky značky:

Kategorie