Perfect Milkshake 2000g

B
S
R
D
N
 
Kód zboží:99021011
Výrobce:Czech Virus
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 385 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Perfect Milkshake 2000g

Perfect Milkshake 2000g

Perfect Milkshake je náš nejnovější přírustek v kategorii proteinů. Skládá se ze 100% syrovátkového proteinu zpracovaného ultrafiltrací za studena naprosto bez chemie. Dále protein obsahuje přírodní aroma a barviva a je lehce doslazen sukralózou. Do produktu jsme navíc přidali trávící enzymy (bromelain a papain). Jedná se o "zlatý standard" mezi proteiny, nejlepší poměr cena/výkon.

Zdroj bílkovin

Perfect Milkshake obsahuje 100% syrovátkový protein zpracovaný šetrnou metodou bez chemie - ultrafiltrací. Ta zajišťuje vysokou kvalitu proteinu a nízký obsah sacharidů a tuků, které jsou ve velké míře odstraněny právě filtrací. Nejaktivnější forma syrovátkového proteinu. Vysoká biologická hodnota a rychlá vstřebatelnost.

Maximum bio-aktivních frakcí

Proteinové frakce mají pozitivní účinky na zdraví člověka. Jedná se o aminokyseliny, které jsou seskupeny do různých proteinových struktur a tím pádem mají i různé účinky. Jedná se o Beta-Lactoglobulin, Alpha-lactalbumin, Glycomacropeptide, Imunoglobuliny G,A, Bovine Serum Albumin a Lactoferrin. Více rozepsány jsou u nás na blogu ZDE.

Čisté složení a skvělá chuť

Jak již bylo zmíněno, hlavní částí je čistá 100% syrovátková bílkovina zpracována šetrnou metodou. K té jsme přidali pouze přírodní aroma a barvivo, sladidlo sukralózu, malé množství xanthanové gumy a kyseliny citrónové (podle příchuti). Nakonec ještě 2 trávící enzymy a vznikl perfektní mléčný shake, který si můžeš vychutnat bez výčitek!

Zlatý standard mezi proteiny

V naší nabídce se Perfect Milkshake řadí na nejnižší pozici - nenechte se však zmást, nejedná se o nějaký levný šunt :-) Má to u nás pouze ve srovnání těžké s ultra prémiovkou Pure Elite CFM a skvělou multi-složkou MPS-5 PRO. Pokud ho srovnáte s produkty jiných značek, je dost možné, že u nich nebude patřit ke "zlatému standardu", ale do špičky.

Perfect Milkshake

Tento produkt vznikl s vizí nabídnout skvělý základní proteinový produkt hlavně pro hobby sportovce, kteří ocení čisté složení a skvělou (opravdu SKVĚLOU) chuť. Je vynikající pro doplnění bílkovin do vašeho jídelníčku a taky pro vychutnání mléčného shaku bez nutnosti zhoršování vašich nutričních standardů. Neuvěříte, že může protein s takovými nutričními hodnotami chutnat jako plnotučný šejk plný cukru. Nabízené příchutě jsme ladili naprosto bez nadsázky skoro rok a každá z nich měla několik verzí, než jsme je použili do finálního produktu. Perfect Milkshake je náš nejlepší protein v poměru cena/výkon.
Složení:
Perfect Milkshake 2000g


Složení příchuť Citrónový oplatek: Syrovátkový koncentrát (z mléka), Tvarohový prášek (z mléka), Aroma, Jogurtový prášek (z mléka), Chlorid sodný, Sladidlo (Sukralóza), Xanthanová guma, Syrovátkový izolát (z mléka), Papain extrahovaný z Carica papaya (1,5 FIP u/mg), Bromelain extrahovaný z Ananas comosus (1200 GDU/g)


Složení příchuť Jahodový milkshake: Syrovátkový koncentrát (z mléka), Aroma, Chlorid sodný, Barvivo (extrakt z červené řepy), Sladidlo (Sukralóza), Xanthanová guma, Regulátor kyselosti (kyselina citrónová), Syrovátkový izolát (z mléka), Papain extrahovaný z Carica papaya (1,5 FIP u/mg), Bromelain extrahovaný z Ananas comosus (1200 GDU/g)

Složení příchuť Jogurtová třešeň: Syrovátkový koncentrát (z mléka), Jogurtový prášek (z mléka), Aroma, Barvivo (extrakt z červené řepy), Chlorid sodný, Sladidlo (Sukralóza), Xanthanová guma, Regulátor kyselosti (Kyselina citrónová), Syrovátkový izolát (z mléka), Papain extrahovaný z Carica papaya (1,5 FIP u/mg), Bromelain extrahovaný z Ananas comosus (1200 GDU/g)

Obsah trávících enzymů ve 100g produktu: Bromelain: 20 mg, Papain: 20 mg
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1614 kJ
Sacharidy - uhlohydráty7.3 g
Sůl0.92 g
Trávící enzymy40 mg
Tuky6.3 g
Z toho cukry5.3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny2.3 g
Bílkoviny - proteiny74 g
Energetická hodnota382 kCal
Dávkování:
Perfect Milkshake 2000g Rozmíchejte 1 dávku (30 gramů) ve 150 ml vody. Použijte mixér nebo šejkr. V závislosti na denní potřebě bílkovin užívejte 2-3 dávky denně. Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Protein shake 700 g

Isoprime CFM protein isolate 90 500 g

Gold Whey protein isolate 2 x 2280 g

Molke fitness shake GFY 1200 g mix 2 chutě




Výrobky značky:

Kategorie