Clear Whey Isolate 510g

B
R
S
N
D
 
Kód zboží:58021023
Výrobce:Reflex nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:653 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Micro Whey 909 g Reflex nutrition

MICRO WHEY NATIVE

Nová technologie přináší špičkovou kombinaci NATIVNÍHO SYROVÁTKOVÉHO IZOLÁTU jako hlavní složky a cros-flow syrovátkového izolátu!

Za posledních 15 let výzkumů v Reflex Nutrition, byl vyvinut ultimativní, vysoce stravitelný nedenaturovaný izolát syrovátkové bílkoviny Mirco Whey - doposud nejčistější protein. Je to vysoce vyspělá forma speciálně navržená pro dodání vysokého množství biologicky aktivních peptidů a aminokyselin. No1 ingrediencí v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný nativní syrovátkový izolát NATIVE WHEY. Je to pravděpodobně nekvalitnější forma proteinu, která je v současné době dostupná a obsahuje navíc biologicky aktivní mikrofrakce, které jsou obsaženy v přírodním čistém proteinu.

NATIVE WHEY JE BIOAKTIVNÍ SYROVÁTKOVÝ IZOLÁT, VYRÁBĚNÝ PŘÍMOU CESTOU Z MLÉKA.

Tím se NATIVE WHEY naprosto liší od všech standarsních WPI/WPC (syrovátkový izolát a koncentrát) proteinů na současném trhu, tedy proteinů vyráběných z pasterizované (tepelně upravené) syrovátky, která je vedlejším produktem při výrobě sýrů za pomoci sýřidel a kyselin.

Dalšími zajímavými parametry NATIVE WHEY je až o 166% vyšší obsah aminokyseliny Cystinu, ten je základní složkou pro tvorbu Glutathionu. Cystin je složen ze dvou molekul aminokyselin Cysteinu a je opět velmi citlivý na tepelné změny a změny pH, u standardních metod WPI/WPC tak dochází opět k znehodnocení (denaturaci) cystinu, takže finální produkt už obsahuje pouze “rozpadlé” zbytky cysteinu, který tvořil původně důležitou dvojici v základní stavbě cystinu. NATIVE WHEY obsahuje také vysoké množství L-Leucinu (nejdůležitější BCAA).

NATIVE WHEY tak představuje produkci nedenaturované, bioaktivní bílkoviny, získané naprosto odlišnou cestou, kdy díky moderní technologii mikrofiltrace a několikastupňové ultrafiltrace, dochází k izolaci bílkoviny přímo z čerstvého mléka a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia!

Srovnání značek

Micro Whey obsahuje minimálně 85 % bílkovin, porovnejte si tento produkt s ostatními výrobci! Micro Whey je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 85 %. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025. Nejdůležitějšími benefity tohoto produktu jsou rychlá a bezproblémová stravitelnost a využitelnost.

Rychlejší, více efektivní absorpce s Digezyme® & Lactospore®

Efektivita absorpce Micro Whey je díky speciálním Digezyme enzymům. Absolutně zvyšují efektivitu vstřebávání a absorpce proteinu. Navíc obsahuje probiotické kultury LactoSpore.
Složení:
Složení: Nativní syrovátkový izolát 55 %, instantizovaný syrovátkový izolát 43 % (cross-flow mikrofiltrovaný syrovátkový izolát, emulgátor sójový lecitin), aroma, komplex trávicích enzymů Digezyme®, barvivo karoteny, sladidla (acesulfam K, sukralóza), Bacillus Coagulans (Lactospore®).
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1512 kJ
Polynenasycené (tuky)0.2 g
Sacharidy - uhlohydráty2.1 g
Tuky0.4 g
Z toho cukry0.7 g
Bílkoviny - proteiny88 g
Energetická hodnota356 kCal
Mononenasycené (tuky)0.1 g
Nasycené mastné kyseliny0.1 g
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Digezyme166 mg
Dávkování:
Doporučené dávkování: Rozmíchejte 30g porci (3 zarovnané 25ml odměrky) v 200 ml vody nebo nízkotučného mléka v shakeru nebo mixéru. Berte 2 - 3 porce denně. Konzumujte nejlépe ihned po namixování. Již rozmíchaný produkt nenechávejte stát po delší dobu v teple. Odměrka obsažená v balení měří objem, ne hmotnost. Pro precizní odměření dávky použijte váhy. Produkt je balen na váhu, ne na počet dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Po použití vždy pevně zašroubujte víčko. Vhodné pro vegetariány. Suroviny mohou pocházet ze zemí mimo VB.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Protein shake 700 g

Isoprime CFM protein isolate 90 500 g

Gold Whey protein isolate 2 x 2280 g

Molke fitness shake GFY 1200 g mix 2 chutě




Výrobky značky:

Kategorie