Whey Protein Actions 65% 2000 g

B
S
R
I
D
N
 
Kód zboží:01022001
Výrobce:Aminostar
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 040 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Aminostar Whey Protein ACTIONS 65 2000 g

Aminostar Whey Protein ACTIONS je směsí vysoce biologicky hodnotných rychleji a pomaleji vstřebatelných bílkovin, které podporují nárůst svalové hmoty s prodlouženým účinkem.

Složení:
Ultra a mikrofiltrovaný syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), kolagenový hydrolyzát, kakaový prášek (u příchutě čokoláda), kaseinát vápenatý (z mléka), krystalická fruktóza, zahušťovadlo: xanthan, emulgátor: sójový lecitin, aroma, barviva (u příchutě jahoda - extrakt z červené řepy, banán - tartrazin, košenilová červeň), sladidlo: sukralóza.

Může obsahovat stopy vajec a korýšů.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1615 kJ
Sacharidy - uhlohydráty23 g
Tuky3.2 g
Bílkoviny - proteiny65 g
Energetická hodnota381 kCal
Dávkování:
50 g (2 odměrky) prášku 2x denně, např. k dopolední přesnídávce a do ¾ hodiny po tréninku. Míchejte s 250 ml vody nebo nízkotučném mléce a dobře rozmíchejte. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Košenilová červeň a tartrazin mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Formel 90 protein 460 g

Hi Anabol protein 1000 g

100% Egg protein 700 g

3D protein 1800 g + vitamin D3 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie