Masážní gel na svaly a klouby 100 ml

I
Z
R
 
Kód zboží:86272494
Výrobce:Sunlife
Dostupnost:skladem
 
Cena:153 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Masážní gel na svaly a klouby 100 ml

Gel na svaly a klouby má osvěžující účinky. Je Ideální na masáže a mazání, přináší blahodárné uvolnění pro ztuhlé partie těla. Je obzvláště vhodný po sportovním výkonu.

Gel na svaly a klouby obsahuje olej ze smrkových jehliček, mentol, kafr a kapsaicin, které při masáži uvolňují svalstvo a podporují krevní oběh.

Masážní gel osvěžuje a uvolňuje unavené svaly, aktivuje krevní oběh a účinně vyživuje pokožku. Gel má přírodní a velmi šetrné složení, které pokožku nedráždí ani nezatěžuje. Jedinečným způsobem poskytne úlevu po sportu nebo jiné velké námaze svalů a kloubů. Lehké gelové složení se rychle vstřebává, okamžitě přináší příjemnou úlevu a nádherně pokožku provoní. Dopřejte rychlou úlevu unaveným svalům!

Přírodní gel obsahuje řadu účinných ingrediencí, které pokožku prokrvují a éterický olej z jehličí borovice, který pokožku příjemně provoní. Gel neobsahuje barviva, parabeny, silikony ani minerální oleje. Příjemný masážní gel ocení muži i ženy, zejména z řad sportovců, ale také uživatelé, kterým otékají nohy díky nedostatečnému prokrvení. Užijte si příjemnou relaxační masáž, která vaše tělo nádherně provoní!
Složení:
Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Picea excelsa Oil, Menthol, Camphor, Limonene, Capsicum Annuum Extract, Carbomer, Aminomethyl Propanol
Dávkování:
Naneste větší množství gelu na ošetřované části těla (ruce, nohy, záda nebo ramena) a vtírejte kruhovými pohyby do pokožky. SUNLIFE Gel na svaly a klouby obsahuje alkohol, éterické oleje a kapsaicin, které mohou na citlivé kůži způsobit podráždění. Vyhněte se kontaktu s očima. Zamezte kontaktu se sliznicí. Vyhněte se kontaktu s otevřenými ranami nebo kůží se sklony k ekzému. Nevhodné pro děti do 6 let. Uchovávejte mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Noční antiage balzám s CBD a Stoechiol 25ml

Forcapil keratin maska s keratinem pro křehké vlasy 200 ml

Horský borovicový gel 100 ml

Sůl do koupele z konopí Bath salt 200g




Výrobky značky:

Kategorie