Vegan protein 750 g

B
R
S
N
D
 
Kód zboží:35024081
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:529 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vegan protein Hitec nutrition

VEGAN PROTEIN je proteinový doplněk pro vegany a lidi s potravinovou intolerancí. Obsahuje nejkvalitnější raw rostlinné zdroje bílkovin. Tyto zdroje jsou kombinovány v ideálním poměru, tak aby organismus dostal co nejlépe využitelné bílkoviny z rostlinných zdrojů s co nejlepším obsahem aminokyselin.

Sojový protein je speciální isolát , který je produkován, aniž by byly použity geneticky modifikované sójové boby. Slouží jako alternativa ke zdrojům živočišných bílkovin. Rostlinné sójové bílkoviny jsou ideální pro vegetariány a vegany, ale i pro lidi, kteří trpí nesnášenlivostí laktózy. Soy protein poskytuje základní a non-esenciální aminokyseliny ve vyváženém poměru. Rostlinný protein pomáhá budovat a udržovat svalovou hmotu a podporuje udržení zdravých kostí. Kromě vysokého obsahu bílkovin zaručuje i obsah několika esenciálních mikronutrientů, jako například vápník, železo a draslík. Sójový protein má perfektní aminokyselinový profil a také vysoký obsah Argininu a Glutaminu. Často je označován jako neplnohodnotný ve srovnání se syrovátkovým proteinem. Představuje však kompletní zdroj bílkovin a jeho aminokyselinový profil se nejvíce přibližuje živočišnému zdroji bílkovin. Tráví se pomaleji než syrovátkový protein, ale rychleji než kasein. Sójový protein izolát má výbornou biologickou využitelnost.

Rýžový protein s vysokým obsahem bílkovin. Ochucený, slazený stévií. Má střední vstřebatelnost (4 hodiny) a neobsahuje žádné alergeny. Rýžový protein má vysokou biologickou hodnotu a široké spektrum aminokyselin.

Hrachový protein je skvělou alternativou k syrovátkovým proteinům. Je vhodný pro osoby trpící laktózovou intolerancí a pro vegany. Hrachový protein obsahuje kompletní aminokyselinové spektrum a vyznačuje se velmi vysokým obsahem větvených aminokyselin BCAA a argininu.
Složení:
SLOŽENÍ: Izolát rýžového proteinu 31%, hrachový izolát 31%, sojový izolát 31%, kakaový prášek s redukovaným obsahem tuku (pro čokoládovou příchuť), aroma, zahušťovadlo (xanthan), vitamínová směs (kyselina L-askorbová, nikotinamid, DL- -tocoferol, d-pantotenát vápenatý, thiaminmononitrát, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), sladidlo (steviolglykosidy)
Může obsahuje stopové množství: mléko, vejce, lepek
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1601 kJ
Sacharidy - uhlohydráty4.4 g
Sůl2.2 g
Tuky4.5 g
Z toho cukry0.3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.5 g
Bílkoviny - proteiny80 g
Energetická hodnota378 kCal
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Alanin4600 mg
L-Arginin7900 mg
L-Cystein2100 mg
L-Glutamin17500 mg
L-Glycin4000 mg
L-Histidin2500 mg
L-Isoleucin4400 mg
L-Leucin8500 mg
L-Lysin6000 mg
L-Methionin2000 mg
L-Prolin4300 mg
L-Serin6200 mg
L-Threonin3500 mg
L-Tryptofan1100 mg
L-Tyrosin3000 mg
L-Valin6800 mg
Dávkování:
1 porce 30g (2 odměrky) s 300ml vody. Denně konzumujte 1-2 porce. Doporučená denní dávky by neměla být překročena. Výživové doplňky nejsou náhradou za vyváženou stravu a zdraví životní styl.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Mandlový Protein BIO 750g

BS Blade SPI soy protein isolate 1000g

Soy protein isolate 90% 1000 g

Vegan meal shake 1000g




Výrobky značky:

Kategorie