Diet Plant 1000 g

B
R
S
N
D
 
Kód zboží:87022103
Výrobce:PhD nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:686 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Diet Plant 1000 g

DIET PLANT PROTEIN
Doplněk stravy, se sladidlem.

- Spalujte tuk a budujte svalovou hmotu s PhD Diet Plant.
- Méně než 94 kalorií na porci
- Směs rostlinných proteinů (hrách + sója)
- Obsahuje CLA, L-karnitin a extrakt ze zeleného čaje
- Skvělá chuť a jemná textura
- 100% rostlinná energie / 100% recyklovatelné

Diet Plant je rostlinná verze britské dietní syrovátkové bílkoviny č. 1 (PhD Diet Whey) - se stejně skvělým složením a chutí! Diet Plant je nízkokalorický koktejl s vysokým obsahem bílkovin pro cílené odbourávání tuku a udržení štíhlé postavy.

Vysoký obsah bílkovin z rostlinných zdrojů pomáhá udržovat svalovou hmotu díky účinným a oblíbeným složkám zaměřeným na odbourávání tuku = CLA, zelený čaj a L-karnitin. Diet Plant má nízký obsah cukru, nízký obsah kalorií a skvělou chuť a je 100% vhodný pro vegany. Diet Plant poskytuje až 20 g bílkovin a pouze 94 kcal na odměrku (liší se podle příchutě) a poskytuje ideální nutriční poměr pro podporu vašich cílů v oblasti štíhlé postavy.

Doplněk je vhodný pro všechny zaměřené na:
- Diet Plant je vhodný pro všechny jedince zaměřené na pevnou postavu (ochrana svalové hmoty) + udržení nízké hladiny tělesného tuku, nebo jeho odbourávání.


Balení: 1 kg
Složení:
Složení: hrachový protein, sójový protein, aroma, chlorid sodný, konjungovaná kyselina linolová, L-karnitin, extrakt ze zeleného čaje, LactosporeTM (Bacillus coagulans), stabilizátor xantanová guma, sladidlo sukralóza.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1590 kJ
Sacharidy - uhlohydráty5 g
Sůl1.7 g
Tuky3.2 g
Z toho cukry0.2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Bílkoviny - proteiny81 g
Energetická hodnota375 kCal
BCAA13.268 g
Dávkování:
Dávkování: smíchejte 25 g (1 odměrka) s 200 ml studené vody, míchejte alespoň 10 sekund. Možno smíchat s jogurtem nebo s vločkami. Užívejte maximálně 3 dávky denně. Balení obsahuje 40 dávek. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Vhodné pro vegetariánskou stravu. Může obsahovat stopy lepku, mléka, suchých skořápkových plodů a arašídů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vegan 80 2000 g

VEGAN protein 460 g

Vegan 80 1000 g

VEGAN protein 920 g




Výrobky značky:

Kategorie