Vegan muscle 360 g

D
N
I
Z
B
S
R
 
Kód zboží:45024004
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:228 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vegan muscle 360 g

OstroVit Vegan Muscle s příchutí čokolády je vysoce kvalitní doplněk stravy, určený pro fyzicky aktivní lidi, kteří dodržují vegetariánskou nebo veganskou stravu. Je zdrojem rostlinných bílkovin, ale i účinných látek jako kreatin, BCAA nebo extrakt z kořene ženšenu, které po tréninku skvěle poslouží.
Vysoký obsah bílkovin – jedna porce doplňku stravy dodá tělu 22 g bílkovin.
Cenný zdroj rostlinných bílkovin - přípravek obsahuje hrachový proteinový izolát, sójový proteinový izolát, dále protein z dýňových semínek a konopný protein.
Bohatství účinných látek - živina obsahuje větvené aminokyseliny BCAA, dále kreatin monohydrát a hydrochlorid. Produkt navíc poskytuje systému extrakt z kořene ženšenu standardizovaný na 20 % ginsenosidů a L-glutaminu.
Lahodná chuť - čokoládové aroma produktu potěší chuťové pohárky.
Bez přidaného cukru - přípravek obsahuje nízkoenergetické sladidlo, kterým je sukralóza, která přispívá ke snížení energetického obsahu výrobku a stravy.
Pohodlná forma - živina v prášku je pohodlný doplněk stravy, který stačí smíchat s vodou.
OstroVit Vegan Muscle - veganský doplněk pro fyzicky aktivní lidi
Hrachový proteinový izolát je vysoce kvalitním zdrojem rostlinných bílkovin, který obsahuje cca 85 % bílkovin a vyniká vysokou biologickou dostupností. Hrachový proteinový izolát obsahuje bohatý aminokyselinový profil a přitom neobsahuje přidanou laktózu, sóju ani lepek.

Sojový proteinový izolát je také cenným zdrojem rostlinného proteinu, který obsahuje asi 85 % proteinu a vyznačuje se vysokou biologickou dostupností. Jedná se o kompletní zdroj bílkovin, který tělu dodává aminokyseliny s rozvětveným řetězcem (BCAA), které jsou mezi sportovci žádoucí.

OstroVit Vegan Muscle obsahuje také dýňový protein, který lidské tělo snadno vstřebává, a také konopný protein, který se vyznačuje nízkou alergenitou a bohatým obsahem vlákniny.

Kreatin je organická chemická sloučenina, která se přirozeně vyrábí v lidském těle, ale je do těla dodávána také každodenní stravou a ve formě doplňků. OstroVit Vegan Muscle využívá kreatin monohydrát, což je nejjednodušší forma sloučeniny, která se vyznačuje velkou biologickou dostupností, a dále kreatin hydrochlorid, jehož výhodou je výborná rozpustnost.

Extrakt z kořene ženšenu, tedy rostliny z čeledi aralie, které se také říká čínský nebo pravý ženšen. Jde o surovinu, která se přirozeně vyskytuje především v oblastech Číny a Koreje a vyznačuje se masitými kořeny. Je to bohatství biologicky aktivních látek a mezi nejdůležitější sloučeniny extrahované z rostliny patří ginsenosidy.

BCAA jsou aminokyseliny s rozvětveným řetězcem, jako je L-isoleucin, L-leucin a L-valin, které jsou klasifikovány jako esenciální aminokyseliny a lidské tělo si je není schopno samo syntetizovat, proto musí být dodávány systémem s každodenní stravou nebo ve formě doplňků. OstroVit Vegan Muscle také obsahuje L-glutamin, endogenní aminokyselinu, která působí synergicky s aminokyselinami s rozvětveným řetězcem.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 360 g
Počet porcí na nádobu: 12
Velikost porce: 30 g
Nutriční hodnoty na porci na 100 g
Energie 486 kJ /116 kcal 1620 kJ / 387 kcal
Tuk 1,6 g 5,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,45 g 1,49 g
Sacharidy 2,5 g 8,44 g
- z toho cukry 0,2 g 0,75 g
Vláknina 1,4 g 4,61 g
Bílkoviny 22 g 73,3 g
Sůl 0,48 g 1,61 g
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Dýňový protein670 mg
Energetická hodnota1620 kJ
Hrachová bílkovina53300 mg
Konopný protein0.33 g
Sacharidy - uhlohydráty8.44 g
Sůl1.61 g
Tuky5.2 g
Vláknina4.61 g
Z toho cukry0.75 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.49 g
Bílkoviny - proteiny73.3 g
Energetická hodnota387 kCal
Sójová bílkovina15.7 g
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Glutamin667 mg
L-Isoleucin2000 mg
L-Leucin2667 mg
L-Valin2000 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Kreatin3200 mg
z toho ginsenosidy133 mg
Ženšen - Panax Ginseng extrakt667 mg
Dávkování:
Jednu dávku přípravku 30 g (6 odměrek) rozpusťte ve 200 ml vody. Užívejte 1 dávku denně po tréninku. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné a kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Pea protein isolate 480 g

Soy Protein 500g

Rice Pro 83 protein 1000 g

Vegan protein 1000g




Výrobky značky:

Kategorie