Hovězí kolagen bioaktivní kolagenní peptidy 300 g

 
Kód zboží:44021501
Výrobce:Golden Nature
Dostupnost:skladem
 
Cena:549 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Hovězí kolagen bioaktivní kolagenní peptidy 300 g

Golden Nature hovězí kolagen je velmi efektivní 100% přírodní kolagen typu I a III. Jedná se o patentovanou formu COLLisant od německého výrobce Viscofan, která díky speciálnímu výrobnímu procesu a nižší molekulární hmotnosti zajišťuje vysokou vstřebatelnost. Tyto malé bioaktivní molekuly mají oproti běžným kolagenovým formulím tu výhodu, že zprostředkovávají rychlou absorpci v trávicím traktu, jsou vysoce biologicky dostupné a stabilní. Tato forma kolagenu deklaruje účinnost a efektivitu podloženou studiemi na celý pohybový aparát i přesto, že není obsažen kolagen typu II, který je přítomný zejména v chrupavkách.

Společnost Viscofan získává surovinu z volného chovu zvířat a zemí, kde je riziko BSE (bovinní spongiformní encefalopatie, u nás známá jako nemoc šílených krav) a dalších onemocnění krav zanedbatelné. Hovězí kůže, jež je pro výrobu pečlivě vybírána, je klasifikována světovou zdravotnickou organizací (WHO), jako tkáň kategorie 4 bez zjistitelné infekčnosti. Toto hodnocení sdílí i světová organizace pro zdraví zvířat (OIE). Navíc využívané krmivo neobsahuje žádné geneticky modifikované složky.



Golden Nature hovězí kolagen je čistý kolagen bez přídavku zbytečných látek, sladidel a příchutí. Obsahuje ovšem přidaný vitamin C, který je důležitý pro správnou syntézu kolagenu v organismu. Ten dodává produktu specifickou nakyslou chuť. Kromě toho není kolagen bělený peroxidem, jako většina jiných dostupných kolagenů na trhu, z tohoto důvodu má na rozdíl od ostatních nažloutlou barvu, vyšší biodostupnost, rozpustnost a snášenlivost.

COLLisant hovězí kolagen je optimální funkční surovina ve formě hydrolyzovaných peptidů typu I a III s unikátním složením a vysokým množstvím stavebních složek jako je aminokyselina prolin, hydroxyprolin a glycin, které jsou nepostradatelné pro správnou funkci kloubů, kostí, chrupavek, pojiv a vazů. Užívat ho můžete v rámci prevence nebo i případě, pokud se již potýkáte s obtížemi v oblasti pohybového aparátu. Jako přidaný benefit podpoří kolagen kvalitu a pevnost vaší pleti.





Veškeré přednosti Golden Nature bioaktivního hovězího kolagenu s patentovanou formou COLLisant:



Nízká molekulární hmotnost (1-3 kDa)
Vysoce vstřebatelný (bioaktivní)
Surovina pochází z Německa
Čistý kolagen bez přísad, aditiv, ochucovadel
Nebělený peroxidem
Pochází z volných chovů schválených WHO
Certifikace Hallal, Košer, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, BRC Global Standart for Food Safety, IFS
Složení:
100% Hydrolyzovaný hovězí kolagen, Vitamin C

Výživové údaje: Ve 100g V dávce 5g
Hydrolizovaný hovězí kolagen 95g 4,75g
Vitamin C 5g 0,25g (312 % RHP*)
* Referenční hodnota příjmu
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín C5000 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Hydrolizovaný hovězí kolagen95000 mg
Dávkování:
Užívejte 5-10g (jedna odměrka cca 5g) 1x denně, rozmíchejte ve 200 ml vody. Obsah balení: 300g Skladování: Při pokojové teplotě na suchém místě do 25°C Upozornění: Doplněk stravy s obsahem kolagenu a vitaminu C. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 10 g. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kolagen s kys.hyaluronovou a biotinem 500g

Enzymaticky hydrolyzovaný kolagen 1 kg dóza

100% hovězí kolagen 500 g

Enzymaticky hydrolyzovaný kolagen 1kg doza




Výrobky značky:

Kategorie