Hydro pure hydrolyzate whey protein 1000 g

B
R
S
D
N
 
Kód zboží:02021201
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:736 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Whey Pure hydro 1000 g

Pure Whey Hydro Protein
PureWhey Hydro od AmixTM je enzymaticky štěpený (předtrávený) hydrolyzovaný protein určený pro profesionální sportovce. Disponuje nejvyšší možnou biologicky využitelnou hodnotou a kompletním aminokyselinovým spektrem. Je speciálně upraven procesem hydrolýzy na jednotlivé aminokyseliny, peptidy, dipeptidy a tripeptidy, které dokonale zkracují čas vstřebávání syrovátkové bílkoviny. Obsahuje velmi vysoké množství větvených aminokyselin BCAA a Glutamínu, velice významné složky, které působí při intenzivní zátěži jako ochrana svalové hmoty před jejím rozpadem a dodávají potřebnou energie pro svalstvo a v neposlední řadě jsou velmi účinným pomocníkem pro zkrácení doby regenerace po sportovním výkonu.
Složení:
Pure Whey Hydro Protein obsahuje:
instantizovaný hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát, aroma, zahušťovadla: xantanová a guarová guma, emulgátor: sójový lecitin, sladidla: sukralosa (Splenda®) a acesulfam K
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1706 kJ
Sacharidy - uhlohydráty5 g
Tuky7.5 g
Bílkoviny - proteiny79 g
Dávkování:
Pure Whey Hydro Protein Rozmíchejte 30g (1 odměrka) v 200-250ml vody. Užijte ihned po skončení fyzického výkonu. K rozmíchání použijte šejkr AmixTM nebo mixer.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Clear Iso Hydro Whey Protein 1800g

Clear whey hydrolyzate protein 500 g doypack

IsoHD 90 CFM protein 30 g

Super hydro 80 DH 32 1000 g




Výrobky značky:

Kategorie