IsoHD 90 CFM protein 800 g

B
R
S
D
N
 
Kód zboží:02021243
Výrobce:Amix Pro
Dostupnost:skladem
 
Cena:687 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

IsoHD 90 CFM protein

Amix™ IsoHD® 90 CFMProtein je vysoce koncentrovaný syrovátkový proteinový produkt složený z komplexu CFM izolátů nejvyšší kvality. Navíc je obohacen o volný L-Glutamín, peptidy PepForm™ Triple-Matrix, AminoGen® enzymy a probiotika LactoSpore™.
Složení:
Složení ve 100 g: instantizovaný CFM® syrovátkový bílkovinný izolát /z mléka/ s bílkovinnými frakcemi (Beta-Lactoglobulin, Alfa-Lactoglobulin, Serum Albumin, Immunoglobulin, Glycomacropeptid, Lactoferrin, Lactoperoxidaza), instantizovaný syrovátkový bílkovinný izolát /z mléka/, l-glutamín, kakaový prášek (pouze pro čokoládové příchutě), PepForm™ Triple-Matrix (PepForm®-L-Leucin peptidy [syrovátkové peptidy /z mléka/, L-Leucin peptidy, L-Leucin], PepForm®-BCAA peptidy [syrovátkové peptidy /z mléka/, BCAA peptidy, L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin], Pep-Form®-Tryptophan peptidy [syrovátkové peptidy /z mléka/, L-Tryptophan peptidy, L-Tryptophan]);aroma, barvivo: kurkumín (pouze pro příchuť milk vanilla); stabilizátor: guarová guma; emulgátor: sojový lecitin, chlorid sodný, patentovaný proteázový blend AminoGen® (maltodextrin, proteáza), sladidla: sukralóza a acesulfam-K; LactoSporeTM (Bacillus coagulans, maltodextrin).

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1597 kJ
Nasycené (tuky)0.25 g
Sacharidy - uhlohydráty0.95 g
Sůl0.26 g
Tuky1.7 g
Z toho cukry0.05 g
Bílkoviny - proteiny90 g
Energetická hodnota376 kCal
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Glutamin10000 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
LactoSpore®945mil sporů mg
PePForm Triple-Matrix 1:1:11500 mg
Aminogen100 mg
Dávkování:
Smíchejte 1 odměrku (30g) s 200-300 ml vody nebo nízkotučného mléka. Použijte mixer nebo šejkr. Připravený nápoj vypijte po zátěži. Denní maximální množství je 2-3 dávky. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Hydro isolate 90 DH 8 1000 g

IsoHD 90 CFM protein 1800 g

Clear Iso Hydro Whey Protein 600g

Super hydro 80 DH 32 2000 g




Výrobky značky:

Kategorie