Clear Iso Hydro Whey Protein 1800g

B
R
S
D
N
 
Kód zboží:59021212
Výrobce:Leader performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:2 134 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Clear Iso Hydro Whey Protein 1800g

Clear Iso Hydro Whey představuje elitu kategorie syrovátkových proteinů. S rozvojem technologie výroby syrovátkové bílkoviny bylo dosaženo takřka dokonale čisté bílkoviny bez laktózy a tuku.
Jejími zdroji je syrovátkový izolát a syrovátkový hydrolyzát, který je enzymaticky předtrávený pro co nejrychlejší vstřebání a nastartování regenerace po tréninku. Zcela inovativní je také chuť proteinu. Podařilo se snížit svíravou chuť syrovátky a naopak posílit pocit šťavnatosti. Za tuto inovaci je Leader ceněný všemi vrcholovými sportovci.
Složení:
Syrovátkový proteinový izolát a hydrolyzát 95 % (původ EU), regulátor kyselosti kyselina citrónová, přírodní aromata, protipěnící činidlo oxid křemičitý, barvivo kurkumin, sladidlo sukralóza, pikolinát zinečnatý, nízkotučný kakaový prášek.

*Výživové údaje pro příchuť citron.
Nutriční informace v jedné dávce:
Energetická hodnota432 kJ
Laktóza 0 mg
Sacharidy - uhlohydráty0.5 g
Sůl0.4 g
Tuky0 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny25 g
Energetická hodnota102 kCal
Nutriční informace v jedné dávce:
Zinek2.5 mg
Dávkování:
Smíchejte v šejkru 30 g (cca 1,5 odměrky) s 300 ml vody. Nápoj nechte 2 minuty odstát.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Clear whey hydrolyzate protein 500 g doypack

IsoHD 90 CFM protein 30 g

Super hydro 80 DH 32 1000 g

IsoHD 90 CFM protein 1800 g




Výrobky značky:

Kategorie