Diet Whey 1000 g

B
R
S
N
D
 
Kód zboží:87036003
Výrobce:PhD nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:599 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Diet Whey 1000 g

Diet Whey 1 kg

Diet Whey je horkou novinkou určenou pro všechny sportovce a aktivní jedince, pro které je důležité odbourávání nadbytečného tuku za současného zachování svalového tonu a skvělé kondice. Diet Whey je komplexní "high protein shake" obsahující proteinovou směs s postupným uvolňováním aminokyselin. To garantuje dlouhodobý pocit "nasycení" a prevenci nežádoucích "záchvatů" hladu a náhlých pocitů únavy během dne. Diet Whey navíc obsahuje aditivum těch nejúčinnějších suplementů aktivně podporujích odbourávání tuku.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

- odbourávání nadbytečného tuku
- tvorbu a zachování čisté svalové hmoty
- nasycení po dlouhou dobu
- úpravu hladiny energie

High Protein Lean Body Matrix – PhD – FAT / LOSS RANGE

DIET WHEY – VYSOKOPROTEINOVÁ FORMULE s aditivem účinných suplementů podporujících aktivní spalování tuku: CLA, L-karnitin (LC), extrakt ze zeleného čaje, nenasycené mastné kyseliny (EFA – lněné semínko).

DIET WHEY „TIME RELEASE“ PROTEIN MATRIX: obsahuje syrovátkový koncentrát, mléčný koncentrát a sójový izolát.

NEOBSAHUJE MALTODEXTRIN: Na současném trhu je spousta produktů, které nabízejí poměrně kvalitní zdroj bílkovin, ale následně jsou znehodnoceny obsahem maltodextrinu a dextrózy.

DIET WHEY „SUPERPOMALÉ SACHARIDY“ - ENDURAGRAIN LOW-GI (1): Enduragrain je ochranná známka pro speciální sacharidy s extrémně nízkým glykemickým indexem získané ze škrobu ječmene, které se velmi pomalu vstřebávají. Výhodou je vysoký obsah vlákniny a přírodních forem vitamínů a minerálů.

PhD Iso-Tone 4 (VITAL SUPPORT FAT BURNING SYSTEM): obsahuje aditivum účinných spalovačů tuku, antioxidantů a EFA (esenciální mastné kyseliny).

PhD Iso-Tone 4 + L-KARNITIN: obsahuje důverně známý L-karnitin, jehož použití pro odbourávání nadbytečného tuku je dnes už nezbytností.

PhD Iso-Tone 4 + CLA: konjugovaná kyselina linolová (CLA) je v přírodě se vyskytující mastná kyselina, která látky v oblasti odbourávání nadbytečného tuku patří mezi nejslibnější z hlediska účinku a zachování kvality svalové hmoty.


PhD Iso-Tone 4 + EXTRAKT ZE ZELENÉHO ČAJE: Užívání zeleného čaje lze pro jeho termogenní účinky doporučit všem zaměřeným na snižování nadváhy. Je významným zdrojem polyfenolů, antioxidantů řadících se mezi katechiny. Z nich je nejdůležitější EGCG (epigalokatechingalát) – silný antioxidant, který je ve svém účinku nejméně 100x efektivnější než vitamín C a asi 25x efektivnější než další důležitý antioxidant vitamín E.

PhD Iso-Tone 4 + EFA: olej ze lněných semínek, bohatý zdroj omega 3 nenasycených mastných kyselin rostlinného původu. Nejvíce zastoupená kyselina alfa linolenová je nezbytná pro širokou škálu biologických procesů. Další účinou složkou jsou tzv. lignany.
Složení:
Užívejte maximálně 3 dávky denně (před tréninkem, po tréninku nebo kdykoliv během dne). 1 dávku připravíte smícháním 1 odměrky prášku (25 g) se 175 ml vychlazené vody nebo mléka v šejkru nebo mixéru, protřepávejte po dobu 10 sekund. Super dávka je 50 g do 350 ml. PhD Diet Whey můžete také přidávat do jogurtu nebo do svých oblíbených snídaňových cereálií nebo ovesné kaše.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladujte na suchém a chladném místě. Není náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, vajec, arašídů, pšenice.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1528 kJ
Sacharidy - uhlohydráty12 g
Sůl0.60 g
Tuky5 g
Vláknina1 g
Z toho cukry5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.4 g
Bílkoviny - proteiny68 g
Energetická hodnota365 kCal
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
BCAA13328 mg
Dávkování:
Složení příchuť strawberry delight, vanilla créme, white chocolate deluxe, banana a cherry bakewell, salted caramel, rapsberry & white chocolate, tiramisu, cookies & cream: PhD premium bílkovinná směs [syrovátkový bílkovinný koncentrát, mléčný bílkovinný koncentrát (z toho 80% micelární kasein), sójový bílkovinný izolát], waxy ječná mouka, moučka z lněného semínka, zahušťovadla (arabská guma, guarová guma, xanthanová guma), aroma, nízkotučný kakaový prášek (příchuť slaný karamel), konjugovaná kyselina linolová (CLA) prášek [olej z Světlice barvířské (bohatý na CLA), glukózový sirup, mléčná bílkovina, emulgátor sójový lecitin, vitamin E], L-karnitin, barvivo betanin (jen příchuť strawberry delight, cherry bakewell, rapsberry & white chocolate), barvivo kurkumin (jen příchuť banana), zelený čaj extrakt, sůl (jen příchuť white chocolate deluxe, salted caramel), sladidlo sukralóza. Složení příchuť belgian chocolate, chocolate orange deluxe, chocolate peanut, chocolate mint: PhD premium bílkovinná směs [syrovátkový bílkovinný koncentrát, mléčný bílkovinný koncentrát (z toho 80% micelární kasein), sójový bílkovinný izolát], nízkotučný kakaový prášek, waxy ječná mouka, moučka z lněného semínka, zahušťovadla (arabská guma, guarová guma, xanthanová guma), aroma, konjugovaná kyselina linolová (CLA) prášek [olej z Světlice barvířské (bohatý na CLA), glukózový sirup, mléčná bílkovina, emulgátor sójový lecitin, vitamin E], L-karnitin, zelený čaj extrakt, sůl (jen příchuť belgian chocolate), sladidlo sukralóza. Doplněk stravy s cukrem a sladidlem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Plant Protein 25g

Diet Protein SLIMETTA 500 g




Výrobky značky:

Kategorie