Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.Whey protein 1000 g natural bez příchuti
Vysoce kvalitní syrovátkový protein s vysokým podílem BCAA. V ideálním poměru s kvalitními sacharidy. Vynikající pro rychlé doplnění bílkovin po tréninku pro regeneraci a budování svalové hmoty.
Bílkoviny jsou důležitým stavebním prvkem v těle, jehož celkové množství tvoří u dospělého člověka kolem 15 - 17 % tělesné hmoty. Slouží jako stavební materiál pro růst a udržení svalů a udržení normálního stavu kostí.
Aminokyseliny jsou základními stavebními kameny všech bílkovin, a proto jsou pro tělo důležité. BCAA obsažené v syrovátkovém proteinu jsou tři z 8 esenciálních aminokyselin, které naše tělo musí získávat z potravy, protože si je nedokáže samo vyrobit.
Složení:
83 % syrovátkový proteinový koncentrát, 17 % mléčný proteinový izolát, emulgátor (lecitiny).
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku: |
Energetická hodnota | 1617 kJ |
Sacharidy - uhlohydráty | 8.9 g |
Sůl | 0.60 g |
Tuky | 5.6 g |
Z toho cukry | 8.9 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 2.1 g |
Bílkoviny - proteiny | 73 g |
Energetická hodnota | 382 kCal |
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku: |
Kyselina asparagová | 9.9 mg |
Kyselina glutamová | 17.8 mg |
L-Alanin | 4.4 mg |
L-Arginin | 2.5 mg |
L-Cystein | 1.9 mg |
L-Fenylalanin | 3.4 mg |
L-Glycin | 1.4 mg |
L-Histidin | 2 mg |
L-Isoleucin | 6.3 mg |
L-Leucin | 10.7 mg |
L-Lysin | 9.5 mg |
L-Methionin | 2.3 mg |
L-Prolin | 6 mg |
L-Serin | 4.6 mg |
L-Threonin | 6.5 mg |
L-Tryptofan | 1.5 mg |
L-Tyrosin | 3.2 mg |
L-Valin | 6.2 mg |
Dávkování:
25g (2 vrchovaté odměrky) smíchat s 300 ml nízkotučného mléka.
V této kategorii výrobků také nabízíme:
Whey Pro Predator 100% whey protein 1000 g
| Isoprime CFM protein isolate 90 2000 g natural
| Diamond line WPC 80 whey protein 900 g
| Molke whey protein fitness shake 1800g
|