Energy shot 100 ml

E
Q
V
W
 
Kód zboží:45097024
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:38 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Energy shot 100 ml

OstroVit Energy Shot je komplexní doplněk stravy, který je zdrojem sedmi cenných složek vč. kofein, extrakt ze semen guarany a vitamín B6. Jedná se o přípravek dostupný v pohodlné a šikovné formě panáka s osvěžující grapefruitovou příchutí, která neobsahuje přidaný cukr. Jedná se o produkt vytvořený pro sportovce a lidi, kteří chtějí stimulovat své tělo.
Zdroj cenných chemických sloučenin - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 130 mg bezvodého kofeinu, 95 mg extraktu ze semen guarany standardizovaného na 22 % kofeinu, 70 mg extraktu z kořene sibiřského ženšenu standardizovaného na 1,2 % eleuterosidů, as dále 50 mg L-tyrosinu, 3 mg kyseliny pantotenové, 1,4 mg vitaminu B6 a 1,1 mg thiaminu.
Bez přidaného cukru - Přípravek obsahuje nízkoenergetická sladidla jako je sukralóza a acesulfam K.
Lahodná chuťová varianta - Výrobek s osvěžující grapefruitovou příchutí poskytuje jedinečný chuťový zážitek.
1 porce = 50 ml = ½ panáka.
Účinnost – Jedna dávka obsahuje dvě porce produktu.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě panáka zajišťuje bezproblémový přísun doplňku stravy a je ideální pro osoby, které mají potíže s polykáním tablet. Vždy si s sebou můžete vzít šikovný balíček a doplněk konzumovat kdykoli a kdekoli.
OstroVit Energy Shot - komplexní zdroj cenných ingrediencí
Kofein - organická chemická sloučenina ze skupiny purinových alkaloidů. OstroVit využívá bezvodý kofein, což je koncentrovaná sloučenina, která má pozitivní vliv na účinnost a kvalitu suplementace.

Extrakt ze semen guarany - extrakt ze semen tropické rostliny původem z Amazonského deštného pralesa, což je popínavý keř s dřevitými liánami. Guarana je velmi oblíbená především díky vysokému obsahu kofeinu - Semena rostliny obsahují cennější složku než káva, čaj nebo yerba maté.

Extrakt z kořene sibiřského ženšenu - extrakt z kořene rostliny známé také jako eleutherococcus senticosus, která se přirozeně vyskytuje na Sibiři a severovýchodní Číně. Jde o surovinu, která obsahuje mnoho cenných sloučenin, ale za nejžádanější látku přítomnou v sibiřském ženšenu jsou považovány eleuterosidy, jejichž obsah je standardizován rostlinným extraktem použitým v OstroVitu, což má pozitivní vliv na kvalitu doplněk stravy.

L-tyrosin – jedna z dvaceti základních bílkovinných aminokyselin, která je endogenní látkou. Tyrosin se může tvořit v těle jako výsledek přirozené syntézy, ale sloučenina může být tělu dodávána také potravou. Aminokyselinu najdeme především v produktech s vysokým obsahem bílkovin, jako je maso, ryby, suché luštěniny nebo mléčné výrobky.

Kyselina pantotenová – vitamín B5 – vitamín B, což je látka rozpustná ve vodě. Za nejlepší zdroje sloučeniny se považuje maso a vnitřnosti, dále celozrnné výrobky, suché luštěniny a vejce.

Vitamin B6 - pyridoxin - ve vodě rozpustná složka patřící mezi vitaminy B. Sloučeninu lze nalézt především v celozrnných cereálních výrobcích, dále ve vnitřnostech a suchých luštěninách.

Thiamin - vitamín B1 - ve vodě rozpustná složka patřící mezi B vitamíny. Je to sloučenina, která se nachází především v otrubách a kvasnicích, stejně jako ve vepřovém mase a drobech.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Energy Shot
Kyselina pantotenová přispívá k udržení normálního energetického metabolismu, přispívá k udržení duševní výkonnosti na optimální úrovni a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Vitamin B6 přispívá k udržení optimálního energetického metabolismu. Kromě toho sloučenina podporuje správnou činnost nervové soustavy, podporuje optimální tvorbu červených krvinek a napomáhá správnému fungování imunitního systému, přispívá k regulaci hormonální aktivity a ke snížení míry únavy a vyčerpání. .

Thiamin přispívá k udržení správného energetického metabolismu a napomáhá k optimální činnosti nervové soustavy. Kromě toho podporuje udržení správných psychických funkcí a napomáhá správné činnosti srdce.
Složení:
Voda, jablečná šťáva z koncentrované jablečné šťávy 20%, regulátor kyselosti: kyselina citronová; bezvodý kofein, extrakt ze semen guarany - 22% kofein, extrakt ze sibiřského ženšenu - 1,2% eleuterosidy, aroma, L-tyrosin, D-pantothenát vápenatý (kyselina pantotenová), thiamin hydrochlorid (thiamin), sladidla: sukralóza, acesulfam K; konzervační látky: sorban draselný, benzoan sodný; pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6).

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Tekutý doplněk stravy. Obsahuje sladidla.

Nutriční hodnoty
Kapacita produktu: 100 ml
Počet porcí v balení: 2
Velikost porce: 50 ml
Aktivní složky na porci % RI*
Kofein bezvodý 130 mg -
Extrakt ze semen guarany: 95 mg -
- včetně kofeinu (22%) 20 mg -
Extrakt z kořene sibiřského ženšenu: 70 mg -
- včetně eleuterosidů (1,2%) 0,84 mg -
L-tyrosin 50 mg -
Kyselina pantothenová (vitamín B5) 3 mg 50%
Vitamín B6 1,4 mg 100%
Thiamin 1,1 mg 100%
*RI - Referenční příjem
Dávkování:
Užívejte 1/2 lahvičky (50 ml) denně. Nekonzumujte více než 1 porci denně. Výrobek je určen pro dospělé. Sediment je přirozený jev. Před konzumací protřepat. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek doplňku. Výrobek se nedoporučuje pro děti, těhotné a kojící matky. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a chladu při teplotě 2-25°C. Chraňte před slunečním zářením a mrazem. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Gutain 1500 120 tablet

Guarana shot 80 ml hruška

L-Citrulin 100 kapslí

Ashwagandha KSM-66 60 kapslí 25mg withanolide




Výrobky značky:

Kategorie