Tritanová lahev na pití NCD61 1000ml šedá

 
Kód zboží:1502048
Výrobce:Nils camp
Dostupnost:skladem
 
Cena:276 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Tritanová lahev na pití NCD61 1000ml šedá

NILS Camp NCD61 je láhev na vodu o objemu 1000 ml a je vyrobena z tritanu.

NCD61 byla navržena tak, aby nás provázela celým dnem. Díky stupnici na boku láhve můžeme sledovat, jak si vede náš pitný režim. Láhev má šroubovací víčko, které dobře těsní a voda tak zůstane uvnitř lahve.

Tritan je velmi odolný a lehký materiál, neobsahuje BPA a do nápoje neuvolňuje žádné látky ani pachuť, běžně se používá v potravinářském průmyslu a také se z něj vyrábí produkty pro kojence.

Láhev se velmi snadno udržuje, lze ji používat i na horké nápoje a mýt v myčce nádobí. Na rozdíl od plastu si tritan zachovává své vlastnosti a estetiku po dlouhou dobu. Tritanovou láhev lze naplnit horkou tekutinou bez obav z poškození. Tritanové láhve jsou také odolné vůči mínusovým teplotám. Dokonce ani zmrazení vody v láhvi ji nepoškodí, jako je tomu v případě plastu.


Parametry:

Materiál: tritan, PP
Rozměry:
průměr: 7,5 cm
výška: 28 cm
Objem: 1000 ml
Hmotnost: 110 g
Upozornění:

Záruka 24 měsíců




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Hamaka NC9092 zelená

DEW Sportovní, cyklistický a běžecký batoh 15 l

PICNIC ZIGZAG Pikniková deka s popruhem 180 x 200 cm

PICNIC APRICOTE Pikniková deka s popruhem 150 x 180 cm




Výrobky značky:

Kategorie