Termohrnek Nils camp NCC03 černý

 
Kód zboží:1502016
Výrobce:Nils camp
Dostupnost:skladem
 
Cena:527 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Termohrnek Nils camp NCC03 černý

Termohrnek je vyroben z dvoustěnné nerezavějící oceli, která zaručuje uchování horkých nápojů po dobu 12 hodin a studených po dobu 24 hodin, takže nezáleží na tom, zda si připravíte ranní kávu na pití cestou do práce, nebo si do hrníčku nalijete oblíbenou limonádu a vezmete si ji s sebou na několikahodinovou procházku do přírody, termohrnek udrží váš nápoj ve správné teplotě. NCC03 má velmi pohodlný systém otevírání. Když se chcete napít, jednoduše stiskněte tlačítko na přední straně víka a otvor pro průtok se otevře. Po uvolnění tlačítka se sklenice zavře. Další velkou výhodou je, že dno hrníčku má protiskluzovou gumu, která zvyšuje bezpečnost před rozlitím horké kávy nebo čaje, když je hrnek otevřen!




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Hamaka NC9092 zelená

DEW Sportovní, cyklistický a běžecký batoh 15 l

PICNIC ZIGZAG Pikniková deka s popruhem 180 x 200 cm

PICNIC APRICOTE Pikniková deka s popruhem 150 x 180 cm




Výrobky značky:

Kategorie