Samonafukovací dvouosobová karimatka NC4060 modrá

 
Kód zboží:1505060
Výrobce:Nils camp
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 289 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Samonafukovací dvouosobová karimatka NC4060 modrá

Samonafukovací karimatka zajistí kvalitní spánek během kempování a dovolených pod stanem. Podložka je ale vhodná i k vodě a všude tam, kde si chcete příjemně poležet.

Samonafouknutí zajišťuje vnitřní, pěnový materiál s otevřenými póry. Po povolení ventilu do sebe nasává vzduch a dostává se tak do původního stavu. Závěrem je ještě potřeba podložku dofouknout na požadovanou tvrdost. Skládání se provádí otevřením ventilu a srolováním od opačné strany, než je ventil. Karimatku poté vložíme do dodávaného vaku.

Na model NILS CAMP NC4060 byl použit velice odolný polyester 190T potažený vrstvou PVC, tato kombinace zajišťuje vysokou odolnost a karimatka se dá položit i na nerovný povrch. Lemy karimatky jsou opatřeny druky, které umožňují spojit více matrací do jedné, veliké plochy, toto se hodí například k vyplnění podlahy ve stanu.

Polštářek není odnímatelný a oproti karimatce není vyplněn pěnou a je potřeba ho celý nafouknout. Součástí balení je také opravná sada, která se hodí v případě poškození.
Složení:
Materiál: polyester 190T, PVC
Rozměry karimatky: 186 x 130 x 3 cm
Rozměry po složení: 70 x 20 cm
Nafukovací polštářek
Hmotnost: 1500 g
Opravná sada.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Houpačka čapí hnízdo NB5031 zelená

Slunečník 160cm. tmavě modrý NC7813

PICNIC FLANNEL Pikniková deka s popruhem 150 x 180 cm akryl

Ocelová lahev NCB54 červená




Výrobky značky:

Kategorie