HASBRO DREAMER Koloběžka kolečka 125 mm

 
Kód zboží:107070093
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:740 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

HASBRO DREAMER Koloběžka kolečka 125 mm

Dětská koloběžka Spokey My Little Pony DREAMER je skvělou volbou pro malé milovníky skatingu. Umožňuje pohodlný pohyb na různých typech povrchu a hladce fungující brzdy podporují výjimečnou dynamiku jízdy.

Na výrobky Spokey klademe vysoké nároky: nejdůležitější je pro nás spolehlivost, pohodlí a bezpečnost uživatelů. Naše koloběžka DREAMER splňuje nejpřísnější požadavky malých kritiků. Dětská koloběžka byla vyrobena pro rychlé jízdy plné radosti. Magické barvy a grafika My Little Pony udělají z koloběžky lásku na první pohled!

Dětská radost s poníky PONY!

Jestli přemýšlíte, která koloběžka bude pro vaše dítě ta správná, odpověď je jednoduchá: v první řadě musí být bezpečná. Model DREAMER má protiskluzovou desku, nožní brzdu a měkké rukojeti. Koloběžka váží pouhých 2,1 kg. Nastavitelná výška řídítek vám umožní nastavit správnou výšku podle výšky dítěte.

Velká kolečka 125 mm a ložiska ABEC5 zaručují plynulý pohyb. Kolečka jsou vyrobena ze syntetického kaučuku, který dokáže absorbovat část vibrací způsobených jízdou po nerovném povrchu. Možnost složení koloběžky je výborným řešením při přepravě a skladování. Zabere minimum místa.

Existuje mnoho důvodu, proč si koupit koloběžku. Výběrem dětské koloběžky Spokey DREAMER darujete svému dítěti spoustu bezpečné zábavy!

Parametry:
kolečka: 125 mm, PU 80A
ložiska: ABEC5
materiál: 50% hliník
měkké rukojeti
deska: 38 x 10 cm
výška řídítek od podlahy: 85 - 88 cm
výška řídítek od desky: 75 - 79 cm
skládací
protiskluzová deska s grafikou My Little Pony
nožní brzda
měkké rukojeti
váha: 2,1 kg
maximální hmotnost uživatele: 50 kg
norma EN 71




V této kategorii výrobků také nabízíme:

PLIER PRO Skládací tříkolka dětská se svítícími kolečky

Multifunkční herní stůl 3v1 SDG SET

Kolečka PU 80x24 čiré (4 ks) ložiska ABEC 7 (8ks) sestava

BACKYARD Koloběžka freestyle, kolečka 100 mm




Výrobky značky:

Kategorie