BACKYARD EXTREME Eloxovaná koloběžka freestyle kolečka 100 mm

 
Kód zboží:107070083
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 858 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BACKYARD EXTREME Eloxovaná koloběžka freestyle kolečka 100mm

Freestylová koloběžka BACKYARD EXTREME je profesionální produkt vyrobený pro rychlou jízdu, skoky, otáčky či brzdění před překážkami. Je vhodná pro ty, kteří chtějí začít dobrodružství s freestylovými koloběžkami i pro ty zkušené. Super lehká a zároveň odolná konstrukce posune vaší jízdu ve skateparku na vyšší úroveň!
Koloběžky Spokey jsou určeny pro nejnáročnější uživatele. Víme, jak důležitá je kvalita a bezpečnost při extrémní jízdě, proto klademe důraz, aby byly naše freestylové koloběžky vyrobeny z těch nejsilnějších materiálů. Koloběžky tak vydrží vyšší zatížení při provádění triků a při jízdě na překážkách.

Kvalita a technika provedení
Víme, že je důležité se odlišit, proto klademe zvláštní důraz originálnímu a vypracovanému designu. Koloběžky Spokey jsou vyrobeny v souladu s nejnovějšími trendy a nejmodernějšími barvami.
Kolečka 100 mm a vysoce kvalitní ložiska ABEC9 zajišťují hladký a plynulý pohyb a umožňují dosáhnout vysoké rychlosti. Velikost koleček je přizpůsobena především extrémní jízdě ve skateparku.

Výhoda a pohodlí během používání
Díky velké, protiskluzové desce budete středem pozornosti a navíc vám poskytne pohodlné umístění nohou.
S freestylovou koloběžkou Spokey BACKYARD EXTREME budete připraveni k jízdě #veSpokeyStylu!

Parametry:
kolečka: 100 mm, PU 82A
jádra koleček – eloxovaný hliník*
ložiska: ABEC-9 chrome
materiál: 50% eloxovaný hliník
protiskluzová deska: 48 x 11 cm
výška řídítek od země: 83 cm
šířka řídítek: 54 cm
brzda: nožní
gumové gripy
barva: eloxovaná*
3-bodová objímka
hmotnost: 3,7 kg
max. hmotnost uživatele: 100 kg
norma: EN 14619

* Eloxování je druh chemicko-tepelné úpravy hliníkových výrobků. Spočívá ve vytvoření ochranné vrstvy oxidu hliníku na upravovaném povrchu, díky tomu tato vrstva již neoxiduje a tím před oxidací chrání i samotný hliník.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

HASBRO DREAMER Koloběžka kolečka 125 mm

Koloběžka Nils extreme HA205D černá

PLIER PRO Skládací tříkolka dětská se svítícími kolečky

Kolečka PU 80x24 bílé (4 ks) ložiska ABEC 7 (8ks) sestava




Výrobky značky:

Kategorie