BUGY Sada na speed badminton - 2 x raketa, 3 x míček, obal

 
Kód zboží:107011013
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:499 Kč vč. DPH

akce platná 27.03.2024 - 03.04.2024
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BUGY Sada na speed badminton 2xraketa 3xmíč obal

Speed badmintonový set Spokey Bugy

Přesvědčte se sami, jak intenzivním a návykovým sportem je speed badminton. Využijte nabídku od značky Spokey a zamiřte rovnou na hřiště!

Speed badminton je hra, která vznikla spojením badmintonu a squashe. Hra probíhá bez síťky, se speciálně vyvinutými raketami a speciálními speed badmintonovými míčky.

To, čím speed badminton přitahuje své příznivce je především dynamika hry. Velkou roli zde hraje strategie a schopnost předvídat protivníkovy údery. Pro ty, kteří neplánují hrát na profesionální úrovní, je speed badminton skvělou volbou během společných aktivit.

Dynamika ve #SpokeyStylu

Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.

Set Spokey Bugy je připraven pro ty, kteří plánují se speed badmintonem začít. Technické parametry umožňují dynamickou a přesnou hru.
Speed badmintonová sada Spokey Bugy je určena pro rekreační hru. Set obsahuje: 2 rakety, 3 míčky a obal

Parametry:
v setu: 2 rakety, 3 rychlé míčky, obal
materiál (míček): nylon
materiál (raketa): hliník
rukojeť: plastová
délka rakety: 59 cm
hmotnost rakety: 180 - 185 g




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Juniorský badmintonový set NRZ051

Nylonové letky S-320 6 ks

Badmintonová raketa fusiontec 973 modro-černá

Badmintonové míčky z peří NBL6216 multicolour 6 ks




Výrobky značky:

Kategorie