XXL Bezovky gummies 90 gummies

 
Kód zboží:37067140
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:329 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

XXL Bezovky gummies 90 gummies

Bezovky Gummies je doplněk stravy ve formě pektinu, který spojuje benefity vitaminů, minerálních látek a rostlinných extraktů.
Díky unikátní kombinaci extraktu bezu, Echinacei, vitaminu C, zinku a propolisu je tento přípravek ideální volbou pro posílení vašeho imunitního systému.
Jedna z hlavních složek, extrakt z bezu, je bohatý na antokyany, vitamin C, vitamin E a další látky, které v těle působí jako antioxidanty. Pomáhá podporovat lidský metabolismus, chránit játra, zabraňovat stárnutí a udržovat celkové zdraví organismu. Černý bez také přispívá k normální funkci dýchacího systému a normální hladině glukózy v krvi. Podporuje také čištění a vylučování vody z organismu.
Echinacea purpurea, neboli třapatka nachová, je významný imunostimulant a podporuje účinky černého bezu. Také přispívá k udržení normální funkce dýchacího systému – především horních cest dýchacích.
Vitamin C a zinek chrání buňky před oxidativním stresem a přispívají k přirozené funkci imunitního systému.
Propolis je lepkavá, žlutohnědá látka, kterou vyrábí včely. Obsahuje směs včelích slin, včelího vosku a pryskyřic z pupenů stromů. Mezi aktivní látky přirozeně se vyskytující v propolisu patří flavonoidy, které se vyznačují svými antioxidačními účinky. Propolis také obsahuje vitaminy skupiny B, vitamin C a E, ale i minerály jako je hořčík nebo draslík.
Kromě zdravotních výhod mají gummies také vynikající chuť, díky které si je budete chtít dávat každý den. Produkt neobsahuje želatinu, proto je vhodný i pro vegetariány a vegany.
Složení:
Obsah ve 2 gummies HM OT. %DRHP
ECHINACEA PURPUREA 200 mg *
ČERNÝ BEZ extrakt 100 mg *
VITAMIN C 50 mg 63
PROLPOLIS extrakt 10 mg *
ZINEK 3 mg 30
* Denní referenční hodnota přijmu v 2 gummy není stanovena
Dávkování:
2 gummies denně, rozžvýkat a spolknout. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedneného na spodní straně obalu. Chraňte před přímým sluncem. Upozornění: Začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Nevhodný pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření balení spotřebujte, dle doporučeného dávkování, co nejdříve.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Bříza bělokorá 120 kapslí Betula pendula

Genistein 60 vege kapslí

Krill oil 60 kapslí

Celulinie 60 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie