Ortho kolenní návlek

 
Kód zboží:12622301
Výrobce:Royal Bay
Dostupnost:skladem
 
Cena:428 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ortho kolenní návlek

Kolenní bandáž pro předcházení pohmožděním nebo zraněním, pro větší fixaci silně namáhaných partií při sportu a k urychlení regenerace po poranění.

Kolenní bandáž ROYAL BAY ORTHO je ideální především při předcházení pohmožděním nebo zraněním, pro větší fixaci silně namáhaných partií při sportu a pomáhá k urychlení regenerace po poranění šlach či vazů v oblasti kolene.

Tato sportovní ORTHO bandáž v sobě zahrnuje mnohaleté zkušenosti s výrobou bandáží pro zdravotnický sektor. Výrobek je vyvíjen a vyráběn v České republice.


PŘEDNOSTI KOLENNÍ BANDÁŽE ROYAL BAY ORTHO
Poskytuje rovnoměrnou kompresi po celé délce bandáže, čímž zajišťuje komplexní ochranu celé partie a současně i snižuje bolestivost.
Díky rovnoměrné kompresi je nošení této bandáže velmi pohodlné.
K pohodlnému nošení přispívá i technologie kruhového pletení, zvolený nedráždivý materiál a silikonové nopky v horní části návleku, které brání jeho sjíždění z kolene.

JAK VYBRAT SPRÁVNOU VELIKOST
velikost F D

S 41-46 30-34

M 46-51 34-38

L 51-56 38-42

XL 56-61 42-46

XXL 61-66 46-50

F = obvod stehna v cm, cca 5 cm nad kolenem
D = obvod lýtka v cm, cca 5 cm pod kolenem


Balení:

Balení obsahuje 1 ks kolenního návleku Royal Bay Ortho vybrané velikosti.

Materiál:

60 % PAD NYLON, 40 % elasten LYCRA

Údržba:

Perte v pračce při teplotě max. 30 °C na jemné praní. K praní výrobku nepoužívejte aviváž. Výrobek nebělte ani chemicky nečistěte. Výrobek se nesmí žehlit ani sušit v bubnové sušičce.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Bandáž na loket béžová LO1883 velikost S

Zeštíhlující bederní pás BR1869

Bandáž na koleno Neo knee support 6012

Zeštíhlující bederní pás BR1603 černý




Výrobky značky:

Kategorie