Masážní hula hoop OHA02 se závažím růžová

 
Kód zboží:17444596
Výrobce:ONE Fitness
Dostupnost:skladem
 
Cena:322 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Masážní hula hoop OHA02 se závažím růžová

ONE Fitness OHA02 je hula hop obruč s nastavitelnou délkou, masážními ploškami, a rotujícím závažím.

Jak funguje skládací obruč se závažím

Funkce obruče ONE Fitness OHA02 je velice jednoduchá. Konstrukce se skládá z 24 stejných dílů které se do sebe skládají. Aby šla obruč uzavřít, tak je potřeba použít nejméně 14 kusů, které následně vytvoří kruh o vnitřním průměru 20 centimetrů, pokud spojíte všech 24 kusů, pak bude vnitřní průměr 39 centimetrů. Model OHA02 je vhodný pro obvod pasu od 60-ti do 118-ti centimetrů. Jednotlivé díly v sobě skrývají kolejnici, do které se před uzavřením zasune kotva, která je osazena čtyřmi kuličkovými ložisky. Ke kotvě je, pomocí délkově nastavitelného provázku, připojeno závaží o hmotnosti 300 gramů. Provázek lze nastavit na délku 20 až 30 centimetrů, změnou délky provázku se nastavuje výsledná odstředivá síla závaží - čím delší provázek, tím "těžší" bude závaží.

Příprava k tréninku

Délka obruče se nastaví podle obvodu pasu tak, aby byla dostatečně volná, ale zároveň aby nepadala přes boky. Obruč se kolem pasu uzavře a závaží se následně "vrhne" směrem, do kterého budeme kroutit boky a začneme trénink. Obruč OHA02 je z vnitřní strany opatřena masážními ploškami, které příjemně masírují oblast pasu. Intensitu tréninku ovlivňuje rychlost, jakou kroutíme boky.

Spalování kalorií a posílení středu těla

Pravidelné používání ONE Fitness OHA02 dokáže zeštíhlit břicho a pas, kroucení boky redukuje tukové tkáně stehen a hýždí. Rytmický pohyb zapojuje do tréninku hluboké břišní svaly a svaly pánevního dna. Intensivní tréning urychluje metabolismus a během krátkého času spálíte ohromné množství kalorií – u klasického hula hoop to je až 200 kcal za 30 minut, se závažím je počet ještě vyšší.





V této kategorii výrobků také nabízíme:

Šedý fitness válec 45 cm FS106

Reel fitness pěnový válec

Step na aerobic zeleno šedý AS002

Gripi medicinbal s úchyty 4kg




Výrobky značky:

Kategorie