Extreme CALF kompresní lýtkové návleky

 
Kód zboží:12608001
Výrobce:Royal Bay
Dostupnost:skladem
 
Cena:697 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Extreme kompresní lýtkové návleky

Řada Royal Bay Extreme nabízí kompresní LÝTKOVÉ NÁVLEKY s cílenou kompresí vhodnou pro sportovní výkon s extrémním náporem na konkrétní sval.

Lýtkové návleky Extreme:
•Hladké a tenké lýtkové návleky s cílenou kompresí a spodním lmem se švem.
•Cílená komprese cílí přímo na konkrétní sval.
•Tím maximalizuje potenciální přínosy a účinky komprese.

Rozdíl mezi lýtkovými návleky Extreme a Extreme Race:
•Extreme RACE jsou oproti řadě Extreme výrazně tenčí.
•Spodní lem u RACE je bezešvý a návlek je také kratší.
•Návlek RACE je při stejné velikosti lehčí.

Kdy zvolit cílenou kompresi řady Extreme:

Kompresní lýtkové návleky Royal Bay Extreme nabízejí maximální účinnost komprese. Ta cílí přímo na konkrétní sval, kterému poskytuje maximální podporu, intenzivně sval fixuje a díky tomu obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách. Řada Extreme byla vyvinuta pro sportovní výkon s extrémním náporem na konkrétní sval (ať už vlivem zátěže, otřesů nebo nezvyklých zatížení).

PŘEDNOSTI KOMPRESNÍCH NÁVLEKŮ ROYAL BAY EXTREME
•Prodyšný, rychleschnoucí materiál příjemný na nošení v každém počasí.
•Reflexní prvky zvyšující bezpečnost při sportování za zhoršené viditelnosti.
•Pohodlné, neškrtící lemy.
•Snadné oblékání a svlékání.
•Neomezují pohyblivost během prováděné aktivity.
•Je možné je pohodlně nosit i pod oblečením.

Cílená komprese přináší zejména:
•Ochranu před nežádoucími otřesy svalu – pro snížení bolestivosti svalu a prevenci před mikroporaněními svalových vláken
•Podpora a urychlení krevního oběhu
•Více energie pro dlouhotrvající výkon a urychlení regenerace

Sportovní značka ROYAL BAY® působí od roku 2012 na celosvětovém trhu. Nabízí všem sportovcům vysoce kvalitní kompresní doplňky s vynikajícími benefity. Za značkou ROYAL BAY® stojí více než 25 let zkušeností firmy ARIES, a.s. v oblasti výroby a vývoje produktů s normovanou zdravotní kompresí. Tyto znalosti jsou zárukou kvality a bezpečnosti výrobků, a řadí tak ROYAL BAY® mezi nejšpičkovější produkty na trhu v celosvětovém měřítku.

Díky vlastnímu vývojovému a designérského týmu, technologickému zázemí výrobních prostor a úzké spolupráci s odbornými lékaři, profesionálními sportovci i výzkumnými univerzitními týmy, můžeme naše výrobky neustále inovovat a přizpůsobovat vysokým požadavkům jak amatérských, tak i profesionálních sportovců.

Díky špičkovému technologickému vybavení a znalostem dokážeme změřit, ověřit a především garantovat míru komprese u všech produktů ROYAL BAY®.

Kompresní oblečení ROYAL BAY vyrábí společnost Aries, a.s. a jeho distributorem pro Českou republiku je od roku 2020 společnost VITAR Sport, která má v portfoliu i špičkovou sportovní výživu Enervit. Jejím cílem je pomáhat sportovcům sportovat lépe.



Co vlastně ROYAL BAY® znamená

Od samého počátku bylo naší snahou vytvářet vysoce kvalitní výrobky v atraktivním designu a se skvělými benefity, které by sportovcům umožnily zlepšit jejich sportovní výkonnost, chránily jejich zdraví a pomáhaly jim tak dosáhnout jejich vysněných sportovních cílů. Cílů, za nimiž stojí spousta dřiny a osobní disciplíny. Nejvyšší hodnotu pak má osobní úspěch ve smyslu osobních výher, překonávání sama sebe, posunutí se k lepším výsledkům a vítězství sama nad sebou. To se pak člověk stane opravodvým králem (ROYAL), vítězem, jehož tradičním symbolem je vavřínový věnec BAY (vavřín). ROYAL BAY je symbolem osobních vítězství a zlepšování svých vlastních výkonnostních limitů.


Složení:
Materiál:
75 % PAD NYLON, 25 % elastan LYCRA®
•DeoSoft – technologie pro lepší odvod potu a vlhkosti

Materiály
Dvojitě ovíjená LYCRA®
Kompresivní účinky všech našich produktů zajišťuje elastan LYCRA® Fibre. Vysoce kvalitní, lehký a ve formě vlákna téměř neviditelný materiál, který je unikátní pro svoji vysokou odolnost a schopnost udržet si své kompresní vlastnosti v čase.

Holé vlákno elastanu může dráždit citlivou pokožku. LYCRU® proto ovíjíme dvojitým ochranným vláknem, abychom vytvořili příjemnou povrchovou úpravu materiálu, zajistili lepší ochranu elastického vlákna a zajistili tak delší životnost a kvalitu našich produktů ROYAL BAY®.

Mikrovlákno
Mikrovlákno je příze spředená z vysokého počtu tenoučkých vláken. Deset kilometrů jednoho takového vlákna neváží ani celý gram. Výrobky z mikrovlákna jsou velice příjemné na omak, pohodlně se nosí, skvěle sají a odvádějí pot a vyznačují se dlouhou životností. Díky těmto benefitům používáme mikrovlákno ve všech našich kompresních produktech ROYAL BAY®.

Dlouhovlákná česaná bavlna
Pro výrobu produktů ROYAL BAY® s podílem bavlny používáme výhradně dlouhovláknou česanou bavlnu. Vlákno takové bavlny je až třikrát delší než u běžné obyčejné bavlny. Tento typ materiálu zajišťuje dostatečné překrývání vláken v úpletu, a díky tomu zůstávají naše bavlněné výrobky déle funkční.

Sanitized® Silver
Sanitized® Silver (aktivní biocidní složka: dusičnan stříbrný) je špičková švýcarská antimikrobiální úprava. Funguje na bázi iontů stříbra a neobsahuje žádné potenciálně problematické nanostříbro. Úprava Sanitized® Silver je nesepratelná a vyniká tak svou vysokou stálostí a účinností. Tato úprava je zcela bezpečná pro lidský organismus i životní prostředí.

Úprava Sanitized® Silver je ve výrobcích ROYAL BAY® aplikována přímo na povrchu textilních vláken. Tedy tam, kde dochází k množení bakterií a plísní. Stříbro spolehlivě účinkuje proti širokému spektru mikroorganismů. Ionty stříbra narušují buněčnou stěnu a tím způsobují zánik buňky. Spolehlivě tak zabrání dalšímu množení a vzniku kolonií, které jsou často rezistentní i vůči běžnému pracímu cyklu. Díky tomu stříbro působí jako deodorant a zabraňuje vzniku nepříjemných pachů. Současně chrání textilní vlákna před poškozením a zvyšuje trvanlivost výrobku.

Pomocník s výběrem
CO CHCI: POMOC S REGENERACÍ PO SPORTU
Proč bych měl chtít kompresní oblečení?
• Komprese zlepšuje cirkulaci krve ve svalech. Díky tomu krev rychleji proudí svalem, rychleji odplavuje metabolity, rychleji sval okysličuje, do svalu se rychleji a ve větší míře dostávají minerální látky. Proto je sval dříve připraven na další sportovní výkon.
Jaký produkt zvolit?
• Odstupňovanou kompresi, doporučujeme kompresní podkolenky ROYAL BAY Energy.

CO CHCI: ZVÝŠIT VÝKONNOST BĚHEM SPORTU
Jak toho mohu dosáhnout díky kompresnímu oblečení?
• Komprese dle typu zvolené komprese rovnoměrně (například oproti obinadlu) a vhodně stáhne sval, čímž umožní krvi rychleji proudit svalem a tedy rychleji odplavovat metabolity, rychleji okysličovat sval i do svalu rychleji a ve větší míře transportovat minerální látky.
Jaký produkt zvolit?
• Řada Extreme: pro extrémní sportovní výkony a/nebo pro výkony s extrémním náporem na konkrétní sval (ať už vlivem zátěže, otřesů nebo nezvyklých zatížení).
• Návleky Motion a podkolenky Energy: pro všechny výkonnostní skupiny hobbíků i profíků.

CO CHCI: ZLEPŠIT PŘIPRAVENOST SVALU NA SPORTOVNÍ VÝKON
Jak toho mohu díky kompresi dosáhnout?
• Stažením svalu před sportem podpoříte jeho aktivaci na výkon především tím, že stažení svalu nedovolí krvi se volně rozlít do celého krevního řečiště svalu, čímž krev rychleji proudí svalem. Díky tomu se rychleji odplavují metabolity, rychleji se sval okysličuje a do svalu se rychleji a ve větší míře dostávají minerální látky.
Jaký produkt zvolit?
• Zvolte produkt, který jste si vybrali pro sportovní výkon.

CO CHCI: PŘEDEJÍT SVALOVÉMU PORANĚNÍ
Jak toho mohu díky kompresi dosáhnout?
• Kompresní stažení sval mechanicky stabilizuje a zabraňuje mechanickým otřesům.
Jaký produkt zvolit?
• Řadu Extreme volte tam, kde dochází k větším otřesům svalů.
• Návleky Motion a podkolenky Energy zvolte pro zpevnění lýtkového svalu i Achillovy šlachy.






V této kategorii výrobků také nabízíme:

Extreme kompresní stehenní návleky

Sportovní ponožky low cut růžové neon 3540

Extreme RACE kompresní lýtkové návleky

Sportovní ponožky low cut zelené 6999




Výrobky značky:

Kategorie