Marine collagen 200 g natural

 
Kód zboží:45076002
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:487 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Marine collagen 200 g natural

OstroVit Marine Collagen je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem mořského kolagenu typu I, což je forma sloučeniny, která se vyznačuje vynikající vstřebatelností v lidském těle. Jedná se o práškový přípravek, v naturální formě bez příchuti, vytvořený pro uvědomělé spotřebitele, kteří chtějí svou každodenní stravu doplnit o hodnotnou sloučeninu.

Vzhledem k tomu, že hladina kolagenu v těle s věkem klesá v důsledku přirozených procesů stárnutí, vyplatí se dodávat sloučeninu tělu i zvenčí - kolagen se nachází mimo jiné ve zvířecích kostech či šlachách a je také dostupný ve formě doplňků stravy.

Mořský kolagen typu I použitý v OstroVitu je zdrojem hydrolyzovaných peptidů rybího kolagenu, který svou strukturou připomíná lidský kolagen. Tím však látka vyniká svou vynikající vstřebatelností v lidském těle a působí efektivněji než jiné formy sloučeniny. OstroVit Marine Collagen je produkt, který se kromě bohatství cenné složky vyznačuje také jedinečnou chutí, díky které je lahodným a hodnotným doplňkem každodenní stravy.

OstroVit Marine Collagen - zdroj cenných peptidů rybího kolagenu
Kolagen je jednou z hlavních stavebních bílkovin těla, přírodní polymer a důležitá součást mezibuněčné hmoty živočišných organismů. Jedná se o strukturální protein, který tvoří asi 30 % všech bílkovin v lidském těle. Lze je nalézt v pojivové tkáni, krevních cévách, svalech, kůži a vlasech.
Složení:
Zdroj mořského kolagenu typu I - porce produktu obsahuje 2200 mg hydrolyzovaných peptidů rybího kolagenu.

1 porce = 4 odměrky.
balení produktu obsahuje 90 porcí doplňku stravy.
Pohodlná forma - příprava ve formě prášku umožňuje bezproblémové zásobování přípravkem zejména u lidí, kteří mají potíže s polykáním tablet.
Bez přidaného cukru
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Rybí kolagen peptid818400 mg
Dávkování:
Jednu dávku přípravku 2200 mg (4 plné odměrky) rozpusťte ve 100-150 ml vody. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení. Užívejte jednu porci denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné nebo kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kys. Hyaluronová + Rybí kolagen + C 100 kapsl

Kollagen 30 sáčků

Cacao + Grass Fed Collagen 250g

Beef Gelatin Grass fed hovězí želatina 500g




Výrobky značky:

Kategorie