Liposomal Hyaluronic Acid, Collagen, Vitamin C & Q10 15 x 6,5g

Z
I
R
K
 
Kód zboží:78072003
Výrobce:Ekolife natura
Dostupnost:skladem
 
Cena:702 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Liposomal Hyaluronic Acid, Collagen, Vitamin C & Q10 15 x 6,5g

LIPOSOMAL HYALURONIC ACID, COLLAGEN, VITAMIN C & Q10

Doplněk stravy slazený steviol-glykosidy, dextrózou a fruktózou.

Prémiový produkt s obsahem lipozomálního prášku obsahujícího kyselinu hyaluronovou, kolagen, vitamín C a koenzym Q-10.

Obsažené složky mají podobné vlastnosti a účinky a jsou zaměřené na péči o pleť v oblasti obličeje, hydrataci, prevenci a nápravu vrásek, projevů stárnutí, pigmentových skvrn a dalších nežádoucích jevů. Doplněk má ananasovou příchuť.

Produkty Ekolife Natura obsahují originální Curesupport suché lipozomy, které jsou ve své kategorii skutečným pojmem, tedy uznávaným originálem a to jak mezi širokou veřejností, tak mezi špičkovými profesionály. Nejvyšší možná funkčnost a kvalita originálních lipozomů Curesupport je ve svých základních verzích prověřena přímo klinickými studiemi [1, 2, 3].

Lipozomální produkty Ekolife Natura jsou exkluzivně vyvíjeny (speciální receptury) a vyráběny přímo na výrobních linkách holandské společnosti Curesupport B.V. (Medical manufacturer), s níž sdílí filozofii maximální možné kvality originálních lipozomů prověřených klinickými studiemi.

Lipozomy jsou složeny z přírodních fosfolipidů, které jsou základními stavebními kameny všech našich buněk, proto přes jejich stěnu bez problému prostupují tzv. pasivním transportem. Přirozeně se lipozomy vyskytují např. v kolostru a mateřském mléce, kde je maximální absorpce a využitelnost naprosto nezbytná. Z tohoto důvodu se lipozomy profesionálně využívají k přípravě špičkových injekčních aplikací, infuzí a potravinových doplňků.


KOMPLEX PRO PODPORU POKOŽKY V LIPOSOMÁLNÍ KVALITĚ

Obsažené látky jsou ve formě prášku rozpustného ve vodě. Prášek je v lipozomální formě a bez obsahu umělých sladidel, umělých barviv, nebo geneticky modifikovaných složek.

Profesor Dr. dr. Borut Štrukelj, M.Sc. (Department for Pharmaceutical Biology at the Faculty of Pharmacy, Ljubljana) potvrzuje, že lipozomální metoda je pokročilá farmaceutická technologie, která umožňuje, aby byla účinná látka lépe chráněna v zažívacím traktu, vstřebávala se lépe a rychleji, a tak dosáhla vysokých koncentrací v krvi.

Balení: 15 x 6,5 g (97,5 g)
Složení:
Složení:
Kolagenové peptidy (hovězí), kyselina L-askorbová, sladidla (dextróza, fruktóza), ananasové aroma, protispékavá látka maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citrónová, emulgátor slunečnicový lecitin, kyselina hyaluronová, koenzyme Q10, sladidlo steviol-glykosidy, konzervant chlorid sodný, stabilizátor xantanová guma

Prášek pro přípravu nápoje s obsahem kyseliny hyaluronové s kolagenem, vitamínem C a koenzymem Q10.
Aminokyseliny v jedné dávce
Vitamín C1000 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Koenzym Q1040 mg
kolagenové peptidy3000 mg
Kyselina hyaluronová50 mg
Dávkování:
Dávkování: Užívejte jeden sáček denně, nejlépe během jídla nebo po jídle. Rozpusťte ve sklenici vody nebo džusu. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Marine collagen 300g

Collagen + vitamin C 400 g Miami vibes

Collagen Beauty 60 kapslí Kolagenové peptidy

Vitakolagen beauty complex 137g




Výrobky značky:

Kategorie