Kys. Hyaluronová + Rybí kolagen + C 100 kapsl

Z
I
R
K
 
Kód zboží:44076001
Výrobce:Golden Nature
Dostupnost:skladem
 
Cena:899 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kyselina Hyaluronová + Rybí kolagen + vitamín C 100 kapslí

Golden Nature Kyselina hyaluronová+Rybí kolagen+Vit. C 100 cps.
GOLDEN NATURE KYSELINA HYALURONOVÁ S VYSOKÝM OBSAHEM 300MG V KAPSLI NAVÍC OBOHACENA O RYBÍ KOLAGEN, VITAMIN A, BIOTIN A VITAMIN C.

Kyselina hyaluronová je látka tělu vlastní, která společně s kolagenem a elastinem tvoří základ pojivových tkání. Kyselina hyaluronová je hojně zastoupena nejen v kůži, nalezneme ji také v kloubech (konkrétně v synoviální tekutině) a očním sklivci. Její hlavní a nesporně nejdůležitější funkcí je schopnost vázat na sebe vysoké množství vody, dokonce až 1000 násobek své vlastní hmotnosti.

Tuto kyselinu můžeme rozdělit do tří základních typů:

nízkomolekulární kyselina hyaluronová (vhodná k vnitřnímu užití) - molekulární hmotnost více než 400 kDa
středněmolekulární kyselina hyaluronová (vhodná k vnitřnímu užití) - molekulární hmotnost více než 1000 kDa
vysokomolekulární kyselina hyaluronová (vhodná k vnějšímu použití) - molekulární hmotnost více než 1800 kDa

Kyselinu hyaluronovou řadíme do popředí aktivních látek objevujících se v kosmetickém průmyslu, kde se přidává do všech různých krému, masek, gelů a jiných přípravků. V kosmetických přípravcích nalezneme většinou kyselina hyaluronovou ve formě středně nebo vysokomolekulární. Tento typ kyseliny neprostupuje do hlubších vrstev pokožky a hydratuje ji z venku. Co se týče kyseliny hyaluronové pro vnitřní užití, doporučuje se typ nízkomolekulární, jelikož velikost molekul je natolik malá, že dokáže prostupovat tkáněmi a tím lepe hydratovat pleť zevnitř.

Golden Nature Kyselina hyaluronová je typ nízkomolekulární o molekulární hmotnosti 500 - 700 kDa. Dle nejnovějších vědeckých poznatků je tento typ kyseliny hyaluronové nejvhodnější a nejefektivnější pro vnitřní užití.

Golden Nature Kyseliny hyaluronová je navíc obohacena o hydrolyzovaný rybí kolagen typu I, který se výborně s kyselinou doplňuje a podporuje kvalitu pleti. Dalším bonusem tohoto produktu jsou přidané vitamíny A, biotin a vitamín C. Zastoupený vitamín C podporuje lepší vstřebatelnost a vlastní syntézu kolagenu.

Golden Nature Kyselina hyaluronová s přidaným rybím kolagenem, vitamin A, biotinem a vitaminem C je prvotřídní produkt vhodný zejména pro ženy, které chtějí zachovat svoji pleť mladistvou, pružnou a dostatečně hydratovanou.

Složení:
Složení v jedné kapsli:
Kyselina hyaluronová - 300 mg
Hydrolyzovaný Rybí kolagen - 300 mg
Vitamin A 800 ug - (100% RHP - Referenční hodnota příjmu)
Vitamin B7 (Biotin) 150 μg - (300% RHP - Referenční hodnota příjmu)
Vitamin C 50 mg - (62,5% RHP - Referenční hodnota příjmu)
Transparentní rostlinná tobolka (vhodná pro vegany)

Obsah balení:
100 cps.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B7 - biotin150 mcg
Vitamín C50 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Hydrolizovaný rybí kolagen300 mg
Kyselina hyaluronová300 mg
Dávkování:
Užívejte 1-2 kapsle 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy s vitamínem C, biotinem a vitamínem A. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 2 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Collagen beauty 60 kapslí

Glow drink 390 g

Arthrocollagen NEW 90 tablet 108g

Collagen sport 150g borůvka




Výrobky značky:

Kategorie