Collagen Kollageeni 300g natural

Z
I
R
K
 
Kód zboží:73072011
Výrobce:Puhdistamo
Dostupnost:skladem
 
Cena:471 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Collagen 300g natural

KOLLAGEN NATURAL (Kollageeni Natural)

Doplněk stravy.

Prémiový produkt s obsahem bioaktivních kolagenových peptidů
Pro podporu celkové kondice
Kolagen BodyBalance® + vláknina
Kolagen od špičkové společnosti Gelita
Vláknina Sunfiber®
Holistické (celostní) složení produktu
Vynikající biodostupnost
Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel

Collagen Natural je prémiový, enzymaticky hydrolyzovaný hovězí kolagen ve formě bioaktivních peptidů, který lze konzumovat samostatně smíchaný s vodou, nebo jako součást smoothies, kávy nebo jiných nápojů.

Kolagen sám o sobě je hlavní složkou lidského těla. Asi 30% všech našich tělesných bílkovin tvoří kolagen. Kolagen je zásadní pro pohyblivé klouby, stabilní kosti, funkční svaly, silné vazy a šlachy, hladkou a pružnou pokožku, lesklé a silné vlasy, nehty atd. Je to jeden z primárních stavebních proteinů pojivových tkání, střevní sliznice, krevních cév, meziobratlových plotének, hematoencefalické bariéry, a rohovky = naše životně důležitá součást pro celé tělo.

Kolagen BobyBalance® obsahuje specializovanou kombinaci peptidů zaměřených na dva hlavní cíle:

TONUS A TVAR = Pevné a pružné tělo
FUNKČNOST A POHYB = Funkční pohybový aparát
Kolagen BodyBalance® je určen nejen pro aktivní sportovce, ale také pro všechny jedince zaměřené na udržení pěkného a pevného těla (bez povislých partií atd.) a dlouhodobé funkčnosti pohybového aparátu. Pravidelné dávkování v dlouhodobé perspektivě v kombinaci s aktivním životním stylem je v tomto ohledu prověřenou a účinnou cestou.

Vláknina Sunfiber® = očista a pocit plnosti – vláknina je nezbytná součást lidské stravy, pročišťuje střeva, pomáhá jim pracovat, nepřímo snižuje glykemickou hodnotu jídel, navozuje pocit plnosti a zároveň funguje jako prebiotikum. Výhodou vlákniny Sunfiber je, že na rozdíl od mnohých jiných podobných produktů nezpůsobuje nadýmání.

Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené.
Složení:
Kolagenové peptidy Bodybalance®, rozpustná vláknina Sunfiber®.

Kolagenové peptidy.

Výživové údaje: 100 g 5 g
Energetická hodnota 1520 kJ / 361 kcal 76 kJ / 18 kcal
Tuky 0 g 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 1,8 g 0,09 g
z toho cukry 0 g 0 g
Vláknina 8 g 0,4 g
Bílkoviny 87,4 g 4,4 g
Sůl 1,8 g 0,09 g
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1520 kJ
Sacharidy - uhlohydráty1.8 g
Sůl1.8 g
Tuky0 g
Vláknina8 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny87.4 g
Energetická hodnota361 kCal
Dávkování:
Přidejte 5 - 15 g (1 - 3 polévkové lžíce) do svého oblíbeného nápoje. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 60 - 20 dávek. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Chraňte před světlem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Marine collagen + hyaluronic acid + vitamin C 500 g

Collagen 140g (100% čistý kolagen)

Collagen Tabs 300 tbl.

Grass Fed True Collagen Box 15 x 5g




Výrobky značky:

Kategorie