Želatina Plus 100 kapslí

G
K
R
I
Z
 
Kód zboží:53071001
Výrobce:NutriStar
Dostupnost:skladem
 
Cena:135 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Želatina kloubní výživa plus 100 kapslí

Želatina Plus je obdobou výrobku Želatina. Účinnost je však posílena přídavkem práškového celeru, který má za úkol potlačovat zánětlivé procesy v kloubech a také přídavkem hruškového prášku, který má za úkol vázat vápník získávaný z běžné stravy v lidském těle a napomáhat tak dostatečnému přísunu vápníku pro lidské kosti.
Složení:
Hydrolyzovaný vepřový kolagen, sušené hrušky, sušený celer (bulva). Želatinová tobolka. Výživová hodnota výrobku ve 100 g (v 1 tobolce 0,52 g): energetická hodnota 1558 (8,1) kJ, 367 (1,9) kcal bílkoviny 61 (0,32) g sacharidy 29 (0,15) g tuky 0,7 (0,004) g
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1558 kJ
Sacharidy - uhlohydráty29 g
Tuky0.7 g
Bílkoviny - proteiny61 g
Dávkování:
Doporučená denní dávka 3 x denně 1 tobolka, dostatečně zapít. Nejvyšší denní dávka 50 tobolek (při zvýšené tělesné zátěži) se nesmí překročit, není vhodná při nízkobílkovinné dietě, příjem rozdělit rovnoměrně během dne. Není určeno pro děti do 3 let (riziko vdechnutí), obsahuje alergen celer. Zejména při záměrném příjmu hydrolyzátu kolagenu jako stavební složky výživy kloubů je vhodný příjem dlouhodobě bez přerušování. Skladovat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, v suchém prostředí, při teplotě do 25oC. Po odebrání potřebného množství obal vždy dobře uzavřít. Nenahrazuje pestrou stravu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Joint Complex 90 kapslí

Želatina Plus 100 kapslí

Osteo Gelatine + MSM 200 tablet

Klouby fit 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie