MSM Glucosamine Complex 90 kapslí

G
I
Z
K
 
Kód zboží:66070009
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:639 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MSM Glucosamine Complex 90 kapslí

MSM Glucosamine Complex 90 kapslí

700mg glukosaminu a 125mg MSM v jedné kapsli dávají dohromady maximálně účinný a zacílený produkt. Glukosamin se podílí na tvorbě tzv. glukosamiglykanů. MSM působí na stejnou oblast = synergní účinek produktu.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Stav kloubů

Čistota produktu
- Všechny složky jsou 100% aktivní

- Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem volného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních pojiv a lepidel, která mohou tvořit až 50% tablety)

- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky

- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany

- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou

– Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.
Složení:
Glukosamin sulfát (původ fermentace), MSM (Methyl sulfonyl methan), obal kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza), alfalfa (Tolice vojtěška), spirulina, borůvka.

Doplněk stravy s glukosaminem a MSM.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Alfalfa3 mg
extrakt z borůvek1 mg
Glukosamin sulfát700 mg
MSM – methylsulfonylmethan125 mg
Spirulina1 mg
Dávkování:
1-3 kapsle denně s jídlem. Upozornění: Nevhodné pro děti. Pro těhotné a kojící ženy užívání výrobku doporučujeme konzultovat s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Vhodné pro vegany. Skladujte na suchém a chladném místě mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

GelaCalcium 270 tablet

Gelatina plus maritime 360 kapslí

Joint Worx 200 g

Joint Complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie