Klouby fit 60 kapslí

G
I
Z
K
 
Kód zboží:85207001
Výrobce:Terezia
Dostupnost:skladem
 
Cena:285 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Klouby fit 60 kapslí

Doplněk stravy Klouby fit obsahuje přírodní komplex minerálů AQUAMIN, jehož hlavní složkou je 100% čistá zvápenatělá červená mořská řasa s obsahem vápníku a hořčíku. Obohacen dále o boswellii, šípek, rakytník a houbu shii-take. Vápník přispívá k normální činnosti svalů a kostí, hořčík má příznivý vliv na kosti a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, Boswellia podporuje pohybový aparát, kosti a klouby a posiluje jejich činnost. Šípek pomáhá udržovat zdravé a pohyblivé klouby, přispívá k pevnosti kloubních spojení. Vitamin D přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku a udržení normálního stavu kostí. Rakytník řešetlákový přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu, pomáhá snižovat únavu, pomáhá udržovat zdravou pokožku.
Složení:
1 kapsle obsahuje 570 mg směsi KLOUBY FIT: Aquamin (Lithothamnion calcareum) 400 mg - přírodní zdroj vápníku (Ca) - uhličitan vápenatý a přírodní zdroj hořčíku (Mg) - hydroxid hořečnatý, extrakt kadidlovníku pilovitého (Boswellia serrata) 50 mg, prášek celé lyofilizované houby shii-take (Lentinula edodes), extrakt ze šípků (Rosa canina), extrakt z rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides), přírodní vitamin D3 (cholekalciferol) 5 μg.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Vláknina13.2 g
Lepek1 mg
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Hořčík56.25 mg
Vápník160 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Boswellia serrata extrakt100 mg
Dávkování:
1 kapsle 2x denně před jídlem. Kapsle se polykají celé a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě. Upozornění: Přípravek není určen pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k používaní jako náhrada vyvážené a pestré stravy. Uchovávat mimo dosah dětí! Přípravek není určen pro děti do 3 let.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Gelatina plus 360 kapslí

Želatina Plus 100 kapslí

Osteo Gelatine + MSM 200 tablet

Joint Worx 200 g




Výrobky značky:

Kategorie