Slávka zelenoústá 540mg s manganem 90 tablet

 
Kód zboží:37070007
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:426 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Slávka zelenoústá 540mg s manganem 90 tablet

Slávka zelenoústá, latinsky Perna canaliculus, je mořská mušle z vod Nového Zélandu. Kapsle přípravku obsahují 540 mg prášku ze svaloviny slávky standardizovaného na obsah 18 % aktivních látek, tzv. glykosaminoglykamů – GAG. Tyto polysacharidy patří mezi jedny ze základních složek mezibuněčných prostor pojivových tkání, které tvoří velkou část pohybového aparátu – především vazy, kloubní chrupavky, šlachy. Mimo to obsahuje svalovina také esenciální nenasycené omega 3 mastné kyseliny, které jsou důležitými prekurzory látek s protizánětlivými účinky.

Přípravek je vhodný pro osoby s chronickými bolestmi kloubů, aktivní sportovce, osoby s vysokou fyzickou zátěží a při rekonvalescenci.
Složení:
Obsah v 1 tabletě
Slávka zelenoústá 540mg
Mangan 1mg
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Mangan1 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Slávka zelenoústá540 mg
Dávkování:
2-3 kapsle denně. Kapsli spolkněte a zapijte dostatečným množstvím vody. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na pravé straně obalu. Chraňte před přímým sluncem. Upozornění: Začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření balení spotřebujte, dle doporučeného dávkování, co nejdříve. Další informace: Díky použití přírodních surovin mohou mít kapsle charakteristické aroma, které není závadou přípravku.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

3 in 1 Joint Complex glucosamine msm chondroitin 2 x 120 tablet

Bone restore with vitamin K2 120 kapslí

Pharma Flex aid 60 kapslí

Osteo TriplePhase 700g natural




Výrobky značky:

Kategorie