Lipozomální Kloubní výživa Acti-Joint 250ml liquid liposomal

K
I
Z
 
Kód zboží:85373001
Výrobce:BrainMax
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 003 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Lipozomální Kloubní výživa Acti-Joint 250ml liquid liposomal

Patentovaný kloubní komplex Acti-Joint® pro maximální podporu zabudovaný do ochranné lipozomální vrstvy, ve které najdete glukosamin, chondroitin a kyselinu hyaluronovou. Tyto živiny jsou díky fosfolipidovému obalu ochráněny před agresivním prostředím v žaludku a mohou se díky této lipozomální technologii vstřebávat skrz střevo přímo do buněk. Lepší absorpce zajišťuje lepší výsledky bez zbytečných ztrát. Lipozomální přenos živin dosahuje až 95% vstřebatelnosti.
Složení:
Složení:
demineralizovaná voda, non-GMO slunečnicový lecitin, glukosamin hydrochlorid, chondroitin-sulfát, kyselina hyaluronová, glycerin, sorban draselný, antioxidant L-askorbát sodný, přírodní aroma s příchutí tutti frutti
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
b-Glu1500 mg
Chondroitin sulfát200 mg
Mobilee®20 mg
slunečnicový lecitin400 mg
Dávkování:
Dávkování: Užívejte 2 čajové lžičky denně a zapijte vodou. Skladování: Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 30 dní. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive kloubní výživa 20 sáčků

Joint Complex 30 kapslí (Kloubní výživa)

Bone restore with vitamin K2 120 kapslí

ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra Silný 700g




Výrobky značky:

Kategorie